• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.08.2021

07:52

IZUZETNO TEŠKA NOĆ U BEOGRADU! U stravičnom udesu poginulo dete, 4 lakše saobraćajke, mladić izboden nožem!

Beograd

IZUZETNO TEŠKA NOĆ U BEOGRADU! U stravičnom udesu poginulo dete, 4 lakše saobraćajke, mladić izboden nožem!

Podeli vest

Izuzetno teška noć u Beogradu, Hitnma pomoć je noćas imala 92 poziva, od toga 19 na javnom mestu

 

U Zemunu je sinoć došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je dete staro 13 godina podleglo povredama.

Do nesreće je došlo u 20.52 časova u Kurirskoj ulici 1 u Zemunu, a na lice mesta su bile četiri ekipe Hitne pomoći, rečeno je Tanjugu u toj službi.

Ženska osoba starosti 18 godina i devojčica od devet godina prevezene su na Urgentni centar na reanimaciju, od kojih prva sa teškim povredama glave i kičme, dok devojčica ima prelom lobanje.

ČETVORO MLADIH POVREĐENO U NESREĆI U BATAJNICI! Prevezeni u Urgentni centar!

Dete starosti devet godina sa teškim telesnim povredama prevezeno je na Institut za majku i dete, a zbrinuta je i devojčica od 14 godina sa povredama vrata. Prevezen je i mladić starosti 16 godina sa lakšim telesnim povredama.

Foto: Informer/A.N.

Nešto ranije, na raskrsnici Zdravka Čelara i Cvijićeve se u 20.35 časova dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je muškarac starosti 60 godina lakše povređen.

U Batajnici je u 21.01 časova došlo do saobraćajne nesreće, u kojoj su lakše povređena trojica muškaraca starosti oko 20 godina.

Pola sata posle ponoći, dogodila se saobraćajna nesreća u ulici Ilije Babića, ispred broja 1 na Umci, u kojoj je lakše povređen muškarac starosti 48 godina.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 05.12 u Maršala Tita, na početku Dobanovaca, kada je jedan muškarac od 25 godina u alkoholisanom stanju prevezen na Urgentni centar.

U Zemunu, u ulici Filip Višnjića 13 je u 02.19 časova 19. godišnji mladić prevezen je na KBC Bežanijska kosa sa teškim telesnim povredama koje su posledica uboda nožem.

Hitna pomoć imala je noćas 92 poziva, od toga 19 na javnom mestu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set