• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

01.09.2021

14:40

Novom trakom kroz Bulevar patrijarha Pavla

Beograd

Novom trakom kroz Bulevar patrijarha Pavla

Podeli vest

Od jutros se saobraćaj u Bulevaru patrijarha Pavla, u delu od Pere Velimirovića do ulice koja vodi prema Košutnjaku, odvija novoizgrađenom saobraćajnom trakom pored Topčiderske reke, sa kompletno izgrađenom raskrsnicom sa ulicom Pere Velimirovića, a nastavak izgradnje Bulevara počinje uskoro

- Stari asfalt kojim su decenijama išla vozila od danas se uklanja i gradi nova traka bulevara sa tri saobraćajne trake. U sredini, između ovih traka, već je postavljeno 75 odsto tramvajskih šina. Tako će u narednom periodu Ulica patrijarha Pavla biti pretvorena u bulevar koji ima četiri trake - rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

On je dnaveo da će taj bulevar od saobraćajne crne tačke, kakav je bio decenijama, postati prometna i komforna saobraćajnica.

- Raspisali smo tender za izgradnju nastavka Bulevara patrijarha Pavla, od Košutnjaka do Mosta na Adi oko Topčiderskog parka - istakao je Vesić, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Prema njegovim rečima, tako će konačno stotinak hiljada građana koji žive u Rakovačkom basenu, podavalskim naseljima i na Vidikovcu imati normalan prilaz Mostu na Adi.

- Istovremeno, pošto smo ulice Save Maškovića i Crnotravsku proširili na četiri trake, sada projektujemo proširenje Borske i Ulice Pere Velimirovića na četiri trake, tako da će Banjica biti spojena sa Mostom na Adi novim koridorom od četiri trake, nešto kasnije i naselje Stepa Stepanović, a potom sve do auto-puta - rekao je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set