• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mod.gov.rs

01.09.2021

15:23

Neverovatna koordinacija, obučenost i posvećenost našeg tima Srbiji donosi bodove! VAŽNO JE DA NAŠI MOMCI OSTANU FOKUSIRANI DO POSLEDNJEG TRENA!

mod.gov.rs

Beograd

Neverovatna koordinacija, obučenost i posvećenost našeg tima Srbiji donosi bodove! VAŽNO JE DA NAŠI MOMCI OSTANU FOKUSIRANI DO POSLEDNJEG TRENA!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović prisustvovao je danas trećoj fazi takmičenja „Čuvar reda“ na kraljevačkom poligonu „Beranovac“, gde se pripadnici vojnih policija Katara, Kipra, Irana, Kazahstana, Rusije i Srbije nadmeću za medalje u ovoj disciplini Međunarodnih vojnih igara.

Stefanović je istakao da mu je posebno drago što tim Vojske Srbije vodi u dosadašnjem toku takmičenja, ocenjujući da su neverovatna koordinacija, obučenost i posvećenost našeg tima Srbiji doneli nove bodove.
 

- Danas ste imali prilike da vidite koliko su sve ekipe dobro uvežbane i pripremljene, ali i koliko je važan timski rad u vojničkim dužnostima. Na poligonu se videlo da ako samo jedan član tima ne ispunjava sve istom brzinom kao svi drugi, ceo tim trpi. Zato je u vojničkoj profesiji važno da nam je svaki čovek uvežban i da uradi svoj posao, jer samo tako imamo ozbiljne i obučene timove koje su u stanju da ispune svaki zadatak koji njihova zemlja stavi pred njih – rekao je ministar Stefanović.

Ministar odbrane istakao je da mu je drago što ekipe svih zemalja učesnica uspešno savladavaju sve izazove i postižu rezultate, ali da je svakako najviše zadovoljan što ekipa naše vojne policije prednjači po broju poena.
 
- Posebno mi je drago što u dosadašnjem toku takmičenja tim Vojske Srbije vodi i ima najveći broj poena, ali, naravno, nećemo da se radujemo prevremeno. Važno je da naši momci do poslednjeg trenutka ostanu fokusirani, a mi ćemo nastaviti da ih bodrimo – rekao je Stefanović.
 
Ministar se zahvalio i ovom prilikom svim vojskama čije su ekipe došle u Srbiju, da se takmiče u disciplini „Čuvar reda“ u okviru Međunarodnih vojnih igara, a koje kao što se danas i videlo ostavljaju srce na terenu.

On je izrazio nadu da su zadovoljni svojim boravkom u Srbiji i zahvalio se gradonačelniku Kraljeva Predragu Terziću na velikoj podršci u održavanju takmičenja i pravom gostoprimstvu koju je Kraljevo pokazalo gostima.
 
Trećoj fazi takmičenja „Čuvar reda“ prisustvovao je i zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Petar Cvetković, načelnik Uprave za obuku i doktrinu (J-7) Generalštaba Vojske Srbije brigadni general Petar Latković i komandant Druge brigade kopnene vojske brigadni general Željko Kuzmanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set