• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

09.09.2021

12:11

NAREDNA DVA DANA CENTAR BEOGRADA U BLOKADI! Izmene u saobraćaju zbog svečanosti

Beograd

NAREDNA DVA DANA CENTAR BEOGRADA U BLOKADI! Izmene u saobraćaju zbog svečanosti

Podeli vest

Naredna dva dana zbog promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, koja će biti održana u subotu u 10 sati na platou ispred Doma Narodne skupštine, u centru grada će doći do izmena u saobraćaju, a prestonicu će nadletati srpska avijacija

Pojedine ulice biće zatvorene u petak, 10. septembra od 15 do 20 sati, kao i na sam dan svečanosti, 11. septembra, od osam do 13 časova, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Za saobraćaj će biti zatvorene Takovska, od Ulice 27. marta do Kneza Miloša, Kneza Miloša, od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra, Dečanska, od terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, kao i Trg Nikole Pašića, od Terazija do Kneza Miloša.

Takođe, biće zatvoren i Bulevar kralja Aleksandra, od Beogradske do Kneza Miloša, te Ulica Dragoslava Jovanovića, ali će biti dozvoljen ulaz u garažu iz Ulice Kralja Milana.

Biće zatvorena i Vlajkovićeva, od Kosovske do Trga Nikole Pašića, Kosovska, od Kondine do Takovske i Majke Jevrosime, od Vlajkovićeve do Takovske ulice.


Radi uvežbavanja protokola svečane promocije, vazduhoplovi Vojske Srbije nadletaće područje Beograda 10. i 11. septembra.

Generalna proba svečanosti održaće se u petak, 10. septembra od 17 sati na platou ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set