• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

09.09.2021

14:37

DOMU ZDRAVLJA “SAVSКI VENAC” DONIRANA RAČUNARSКA OPREMA

Promo

Beograd

DOMU ZDRAVLJA “SAVSКI VENAC” DONIRANA RAČUNARSКA OPREMA

Podeli vest

Predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović i predstavnik kompanije "Dex d.o.o." Ivan Stijović uručili su direktoru DZ “Savski venac” dr. Zoranu Bekiću računarsku opremu, čiju donaciju je obezbedila ova kompanija

Domu zdravlja je donirano ukupno 3 računara koji će biti od pomoći medicinskom kadru u realizaciji zdravstvenih usluga prilikom lečenja građana.

Foto: Promo

Tom prilikom, predsednik opštine Miloš Vidović je obišao radove na pedijatrijskom odeljenju doma zdravlja i pohvalio izuzetan rad direktora Bekića koji je ogromnim sopstvenim zalaganjem doprineo da ova ustanova konačno može da ima rekonstruisano odeljenje za lečenje dece koje  sada ispunjava sve svetske standarde. Takođe, Vidović se zahvalio se kompaniji ""Dex d.o.o." na obezbeđenoj donaciji i podršci koju pružaju ustanovama na Savskom vencu kao i na pomoći koja je i ovog puta otišla u prave ruke. Ovom prilikom predsednik je pozvao i ostale društveno-odgovorne kompanije da slede njihov primer i pruže pomoć ustanovama kojima je ona najpotrebnija.

- Donirana računarska oprema značajna je za dom zdravlja i za naše pacijente, budući da se očekuje sve veći broj pregleda. Važno je da građanima, koji zbog zdravstvenih problema dolaze u naš dom zdravlja, obezbedimo što bolje uslove. Trenutno je u toku kompletno renoviranje i rekonstrukcija odeljenja za pedijatriju koje će uskoro biti u mogućnosti da pruža mnogo bolje uslove lečenja dece, a pomoć koja nam je danas uručena je zapravo jedan od faktora koji će uticati na poboljšanje našeg rada – izjavio je dr Bekić i naveo da izražava posebnu zahvalnost opštini Savski venac na društveno odgovornom radu, uloženom trudu i uspehu u organizaciji i pronalaženju kompanije koja će izvršiti donaciju.

Obilasku radova i uručelju donacije prisustvovao je i član veća GO Savski venac Vladimir Pavlović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set