• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.09.2021

12:59

Za jedan dan popunjena mesta za subvencije za bicikle! JASNO JE DA JE OVA MERA POTREBA NAŠIH LJUDI, NOVI KONKURS U JANUARU!

facebook

Srbija

Za jedan dan popunjena mesta za subvencije za bicikle! JASNO JE DA JE OVA MERA POTREBA NAŠIH LJUDI, NOVI KONKURS U JANUARU!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić saopštilo je da se, na poziv Grada i Udruženja "Jugo cikling kampanja" za finansiranje kupovine bicikala, javilo skoro 2.100 sugradana u jednom danu, te su na taj način popunjena sva mesta za ovu godinu

Vesić se na svojoj Fejsbuk stranici zahvalio Beogradanima na velikom odzivu na javni poziv.

On je podsetio da je Beograd je za ovaj projekat izdvojio 10 miliona dinara iz budžeta za ovu godinu.

- Ovaj projekat je jedna od mera za smanjenje zagađenosti vazduha, predviđena Akcionim planom kvaliteta vazduha u Beogradu i sprovodi se pod sloganom ''Kupuješ bajk? Uštedi 5.000''. Pravo učešća na ovom pozivu imala su sva fizička lica sa važećom ličnom kartom s prebivalištem na teritoriji Beograda. Pojedinačni iznos sredstava koji se dodeljuje građanima po ovom javnom pozivu je 5.000 dinara - napisao je Vesić.



Dodao je da je ove godine želelo da se vidi kakvo je interesovanje građana.

- Sada je jasno da je ova mera potreba naših ljudi, pa će iznos za subvencije u budžetu za narednu godinu biti pet puta veći i iznosiće 50 miliona dinara. Novi konkurs očekujte u januaru. Beograd pobeđuje - napisao je Vesić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set