• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2021

12:14

Vesić: Nije se urušila zgrada u Juznom bulevaru

Informer

Beograd

Vesić: Nije se urušila zgrada u Juznom bulevaru

Podeli vest

Nijedna zgrada se nije urušila niti je bilo čija bezbednost ugrožena, to je potvrdila noćas i Komunalna policija i Građevinska inspekcija, izjavio je jutros zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, povodom informacije nekih medija da se urušila zgrada na gradilištu u Južnom bulevaru 94

 

Vesić je za TV Pink rekao da je jedan opozicioni aktivista, koji je prema njegovim rečima poznat po širenju lažnih vesti, objavio informaciju o rušenju zgrade i pozvao policiju da izađe na teren.

Zatim je, kaže, jedan portal neproveravajući istinitost informacije preneo vest o urušavanju zgrade,što su, navodi, učinili i drugi mediji.

"Ljudi koji su pročitali vest na portalima počeli su da izlaze iz kuće. Zgrada se nije urušila i nikome nije ugrožena bezbednost", rekao je Vesić.

Vesić je objasnio da se u Južnom bulevaru nalazi gradilište za koje, kako navodi, insvestitor ima građevinsku dozvolu i projekat kopanja temeljne jame.

Istakao je da će se utvrditi da li je investitor prilikom kopanja jame uradio sve po zakonu, te da je sada gradilište zatvoreno i da je na terenu inspekcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
braka

pre 2 godine

Zbog ovog Vesića bi izbore trebalo da odgode za decebar 2023 da još malo radi svoj posao kako treba.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set