• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

27.12.2021

20:30

'NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA' ZA MALIŠANE U GROCKOJ! Vesić i Pantelić otvorili klizalište u Kaluđerici: Deca imaju iste uslove kao u Hali Pionir ili na Trgu republike! (FOTO)

GO Grocka

Beograd

'NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA' ZA MALIŠANE U GROCKOJ! Vesić i Pantelić otvorili klizalište u Kaluđerici: Deca imaju iste uslove kao u Hali Pionir ili na Trgu republike! (FOTO)

Podeli vest

U okviru manifestacije "Beogradska zima", ove godine insistiralo se na više sadržaja u prigradskim opštinama

"Novogodišnja čarolija", tradicionalna praznična manifestacija u Kaluđerici ove godine je obogaćena klizalištem, koje je po prvi put organizovano na teritoriji ove opštine. Manifestacija koja se ove godine održava u okviru manifestacije grada Beograda "Beogradska zima", svečano je otvorena danas uz prisustvo zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića i predsednika opštine Grocka Dragana Pantelića.

Klizalište je otvorila profesionalna klizačica, a onda su nastupili animatori, žongleri, klovnovi, i dečja predstava "Santjago u potrazi za Deda Mrazom", a otvaranje nad prepunim klizalištem završeno je vatrometom.

Foto: GO Grocka

Vesić je ovom prilikom izjavio da se tokom organizovanja "Beogradske zime" ove godine, insistiralo da se što više sadržaja uradi u prigradskim opštinama.

– Deca žive i u Kaluđerici, Leštanima, Velikoj Moštanici, Zvečkoj i u svim drugim delovima Beograda. Srećan sam što je, na moj predlog, opština Grocka uspela da obezbedi sredstva, da se u Kaluđerici otvori klizalište – rekao je Vesić.

Foto: GO Grocka

On je naglasio da je ovo prvi put otkad se organizuje "Beogradska zima" da deca ovde imaju klizalište.

– Da li će se deca iz prigardskog dela Beograda moći klizati, ne treba da zavisi od toga da li njihovi roditelji imaju mogućnosti da ih odvedu na Trg republike ili Tašmajdan. Drago mi je što je opština uspela da obezbedi novac kako bi klizanje bilo besplatno. Ove godine smo organizovali dečji zimski karavan koji će da obilazi 25 mesta na teritoriji Beograda, a među njima su i Kaluđerica i Grocka gde organizujemo dečje predstave – objasnio je Vesić.

Foto: GO Grocka

Predsednik opštine Grocka Dragan Pantelić je izjavio da je zahvaljujući Goranu Vesiću deo sredstava za ovo klizalište obezbedio grad, a deo opština.

– Deca imaju sve uslove kao i u Hali Pionir da osete led. Drago mi je jer imamo klizalište prvi put u Kaluđerici i trudićemo se da imamo i druge sadržaje jer Grocka postaje sastavni deo užeg dela Beograda – rekao je Pantelić i pozvao sve roditelje da dođu sa decom na klizalište.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set