• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.01.2022

20:48

VEČERAŠNJI SPEKTAKL VEĆ POČEO! Ovako izgleda poruka za Badnje veče sa Kule Beograd! (VIDEO)

printscreen

Beograd

VEČERAŠNJI SPEKTAKL VEĆ POČEO! Ovako izgleda poruka za Badnje veče sa Kule Beograd! (VIDEO)

Podeli vest

Kako je Informer.rs već najavio od 20 časova, pa sve do ponoći, na Kuli Beograd biće predstavljena animacija sa porukom: "Srećno Badnje veče".

Na fasadi novog simbola Beograda u prvom satu posle ponoći smenjivaće se poruke "Mir Božiji, Hristos se rodi" i "Srećan Božić", uz simbolične varnice sa badnjaka.

Građani će večeras tačno u ponoć moći da prate laserski šou sa Kule, a nova prilika za spektakl poput onog koji je priređen u novogodišnjoj noći očekuje ih već 13. januara.

Povodom dočeka srpske Nove godine, na Sava Promenadi pored Starog savskog mosta, od 22 sata nastupiće Željko Joksimović, a u ponoć će sa Kule Beograd početi vatromet i laserski šou. Ulaz na koncert je slobodan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PITANJE

pre 2 godine

Kako da nekom pravoslavcu čestitam Božić ako i ja i on znamo da je Božić prošao, a da ga on iz inata krivoslavi u, od braće i pape, otcepljenoj vizantijskoj Crkvi i po netačnom kalendaru, a onda licemerno slavi svoj rođendan po tačnom, šta treba da se obojica pravimo ludi?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set