• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RTS

18.01.2022

07:42

TEŠKO POVREĐEN DEČAK PRI EKSPLOZIJI PETARDE, hitno prevezen na Institut za majku i dete!

Beograd

TEŠKO POVREĐEN DEČAK PRI EKSPLOZIJI PETARDE, hitno prevezen na Institut za majku i dete!

Podeli vest

U toku protekle noći na području Beograda dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima je intervenisala Hitna pomoć, a tri lakše povređene osobe prevezene su do dežurnih bolnica

Kako je agenciji Beta rečeno u službi Hitne pomoći, sinoć oko 23.05 sati je dete sa ranama i opekotinama koje je zadobilo od bacanja petardi, prevezeno u Institut za majku i dete.  

Hitna pomoć je sinoć oko 23 časa dobila poziv da je 13-godišnji dečak povređen na jednom poligonu u Beogradu.

Kako je za RTS rečeno, reč je o povredi nastaloj korišćenjem pirotehničkih sredstava, najverovatnije petarde koja je eksplodirala.

Vozilom Hitne pomoći dečak je prevezen u Institut za majku i dete.

Foto: Pixabay

Zadobio je tešku povredu šake zbog čega će najverovatanije morati da bude podvrgnut emputaciji ali se za sada to ne može sigurno znati, kaže za RTS dr Ivana Stefanović.

U saobraćajnoj nezgodi sinoć u Jakovu lakše su povredjene dve osobe koje su prevezene u Zemunsku bolnicu, dok je u nezgodi u Ulici vožda Karađorđa lakše povređena jedna osoba koja je prevezena u Urgentni centar.

U toku noći hitna pomoć je primila 112 poziva, od kojih je 15 bilo sa javnih mesta.

Obavljeno je i 16 interkliničkih transporta do kovid bolnice u Batajnici.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set