• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.04.2022

12:37

MA, DA LI JE MOGUĆE?! Kad vidite šta je ovaj čovek uradio usred Košutnjaka ŠOKIRAĆETE SE!  (VIDEO/FOTO)

Beograd

MA, DA LI JE MOGUĆE?! Kad vidite šta je ovaj čovek uradio usred Košutnjaka ŠOKIRAĆETE SE! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Svi su jedva dočekali lepo vreme da konačno izađu u prirodu, a beogradski parkovi i šetališta ovih dana bili su puni. Ipak, jedna scena sa Košutnjaka iznenadila je Beograđane

Na društvenim mrežama pojavio se video zapis sa Košutnjaka koji je pokrenuo lavinu komentara.

Naime, kako se može videti na snimku jedan vozač odlučio je da autom ide po zelenoj površini sve do "pečurke" za sedenje.

 

 

U opisa videa koji je objavljen na Instagramu piše "Slika i prilika bahatih vozača koji se voze kroz zelenu košutnjačku površinu kako bi izbegli gužvu".

Neki korisnici društvenih mreža naveli su da nije upitanju izbegavanje gužve već odlazak do klupe, međutim kako ističu to svakako nije opravdanje za uništavanje zelene povšine i prirode.

Foto: printskrin/instagram/moj beograd rezerva

Automobilom prelazi preko zelene površine na Košutnjaku

Iako osuđujem prilično sam siguran da nije nikakvo izbegavanje gužve nego se smeštaju tu na pečurku da raspale roštilj, kao i mnoga kola kad je lep dan, ništa novo,

Ne izbegava gužvu, nego ih mrzi da nose pivo i roštilj dole sa parkinga pa se parkiraju uz klupe al treba zabraniti,ko hoće da uživa u prirodi ,može malo da prošeta,

- U prirodi se malo koriste i noge pa prošeta. Nego sve tronte,

Ne daj Bože da ostane neka zelena površina u Beogradu, mora se sve izgaziti i uništiti...

- Sačuvaj Bože nemam reči za ovo bahato ponašanje... Nečuveno! - neki su od komentara na društvenoj mreži.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 2 godine

Nije imao vremena da polaže vozački, dozvolu je kupio u foto kopirnici, pa je opravdano neobavešten da se ne sme voziti po zelenim površinama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set