• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2022

08:23

Želimo da povredimo svakoga ko nam se nađe na putu - mrzimo sebe! Jeziv sadržaj mejla stigao u beogradske škole!

Informer

Beograd

Želimo da povredimo svakoga ko nam se nađe na putu - mrzimo sebe! Jeziv sadržaj mejla stigao u beogradske škole!

Podeli vest

Nakon brojnih dojava u avionima i tržnim centrima, sada su na meti su i škole. Dojave o postavljenim bombama dobile su brojne škole u Beogradu, a njihov broj se povećava iz minuta u minut

Sadržaj mejla o postavljenim bombama koji su dobile škole, vam prenosimo u celosti:

"Čudan osećaj smirenosti kao da čekamo normalan dan, ista rutina kao i uvek. Mrzimo sebe, ali želimo da povredimo svakoga ko nam se nađe na putu. Osećaj da je sve oko sebe samo san nas ne napušta. ne vidimo razloga da pišemo nešto drugo. Na kraju, možemo reći da nismo prvi i daleko od poslednjih. Ubijaće vas automobilima, bombama, noževima, svime što vam dođe pod ruku. Ološ poput nas unišiće sve oko sebe, jer je svet truo, svi ste truli iznutra.

Mejl je napisan na ćirilici i naslovljen sa "NA TERITORIJI ŠKOLE POSTAVLJENA OGROMNA KOLIČINA EKSPLOZIVA".

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Minitrue

pre 1 godinu

????? CIA ne voli školu, ali je tu naš hrabri vođa da nas spasi od mrskih ponavljača ???????

džudža iz Šarenika

pre 1 godinu

Ovo kao da je pisao onaj drekavac Vučićević, ili neko od njegovih novinara iz ANUSa

Nada

pre 1 godinu

A gde su ti nasi eksperti da otkriju odakle dolaze ove prljavstine ? Moze se predpostaviti jer neprijatelj ne bira sredstva kada su sankcije Rusiji u pitanju - zele izazvati paniku . Zapad vodi najprljaviji rat u istoriji covecanstva !

Rada

pre 1 godinu

Pre neku godinu, "Žene u crnom" su pravile neku demonstraciju u Knez Mihailovoj u korist Palestinaca.Naišla je grupa izraelskih turista i smesta su, umesto svađe i vike napravili show: otpevali su i odigrali "Hava Nagila" uz apaluz prolaznika. To pokazuje nacionanu svest, svest o specijalnom ratu i odupiranju tome i to je ono što moramo da učimo. Nema kuknjave, zgražanja ljutnje na ovaj bezobrazluk i težnju da nam se zagorča život već škole treba da naprave planove šta se radi u tom slučaju. mislim da bi za đake bilo izvanredno da u slučaju takve dojave, odu sa razrednim starešinom ili predmetnim nastavnikom u park koji ima dosta zaštićenih vrsta (Pionirski, Zemunski), u neki muzej, crkvu ili slično. Možda neće biti preneto gradivo kao u učionici ali deca su ionako dugo izostajala zbog korone i zajednički odlazak na neko zanimljivo i značajno mesto će im mnogo značiti.

ratko

pre 1 godinu

jel moguce da ovo neko pise ovo je kao bioskop smesno

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set