• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.05.2022

21:04

TUGA! RUŽE U VODI, BALONI I SVEĆE ZA POSLEDNJI OPROŠTAJ OD MATEJA PERIŠA! Pogledajte kako su se Beograđani poslednji put pozdravili sa Splićaninom! (Foto)

ATAIMAGES

Beograd

TUGA! RUŽE U VODI, BALONI I SVEĆE ZA POSLEDNJI OPROŠTAJ OD MATEJA PERIŠA! Pogledajte kako su se Beograđani poslednji put pozdravili sa Splićaninom! (Foto)

Podeli vest

Beograđani su se okupili na mestu gde su kamere poslednji put snimile Mateja Periša i poslednji put se oprostili od njega

Nestanak i smrt Mateja Periša ujedinili su Srbiju i Hrvatsku, a svi ljudi dobre volje trudili su se da pomognu da mladić bude pronađen.

Njegov otac Nenad Periš boravio je u Beogradu duže od dva meseca čekajući vesti o sinu, a za to vreme je, kako je sam priznao, naišao da tople ljudske reči građana Srbije i nadležnih organa.

Nažalost, kada je stigla vest da je pronađeno Matejevo telo, otac je krenuo za Beograd, gde je u crkvi Svetog Ante održana poslednja služba za mladog Splićanina pre nego što je zauvek napustio srpsku prestonicu.

Ovaj događaj potresao je ceo region, a nakon što je Matej danas sahranjen u Splitu, Beograđani su se spontano organizovali i došli do mesta u Beton hali sa kojeg je nestao u noći između 30. i 31. decembra.

Paljenjem sveća, bacanjem u reku crvenih i belih balona, kao i ruža, oni su se još jednom oprostili od tragično nastradalog Mateja Periša.

Pogledajte kako se Beograd oprostio od Splićanina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set