• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.07.2022

19:32

NEVREME SE SRUČILO NA BEOGRAD! Grmljavina i jak olujni vetar u prestonici, TEMPERATURA PALA ZA NEKOLIKO STEPENI!

Beograd

NEVREME SE SRUČILO NA BEOGRAD! Grmljavina i jak olujni vetar u prestonici, TEMPERATURA PALA ZA NEKOLIKO STEPENI!

Podeli vest

Snažno nevreme sa grmljavinom i gradom počelo je nešto posle 19 sati u Beogradu!

Nevreme je najpre zahvatilo obodne delove prestonice nakon čega se proširilo preko Zemuna i Novog Beograda na ostatak grada. Duva i snažan vetar, a osetan je i pad temperature u poslednjih pola sata.

Meteorolozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda najavili su nestabilno vreme sa lokalnim plјuskovima i grmlјavinom i to uglavnom južnije od Save i Dunava dok se izolovana pojava plјuska s grmlјavinom očekuje na području Vojvodine.

- Na teritoriji Beograda lokalni plјuskovi s grmlјavinom - najavili su meteorolozi.

Foto: Tanjug

Pljusak u Beogradu

Nevreme praćeno gradom, podsetimo, prethodno je zahvatilo okolinu Ivanjice gde je grad veličine oraha padao oko pola sata i uništio povrtnjake i useve u mnogim selima.

Olujni vetar i jaka kiša zabeleženi su u Kruševcu, Smederevu, Novoj Varoši...

Jako nevreme zahvatilo je i Kruševac, gde je za svega pola sata temperatura pala sa 35 na 20 stepeni.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set