• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2022

18:24

NEBO SE OTVORILO NAD PRESTONICOM! Grmljavina i pljuskovi tutnje Beogradom! (VIDEO)

printscreen

Beograd

NEBO SE OTVORILO NAD PRESTONICOM! Grmljavina i pljuskovi tutnje Beogradom! (VIDEO)

Podeli vest

Kao što je RHMZ i najavio, naoblačenje koje je prvo zahvatilo severne krajeve Srbije, stiglo je i na šire područje Beograda, a pojedine delove prestonice pogodilo je snažno nevreme

Nakon kratkog pljuska koji je zasuo Beograd danas oko 15:20 časova, i kada je izgledalo kao da će nevreme zaobići srpsku prestonicu, nebo se otvorilo i sručio se snažan pljusak.

Širom Beograda mogu se čuti snažne grmljavine, koji prate obilne pladavine.

Iako su vremenske nepogode kratko danas trajale, Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da Beograđane u nastavku dana čekaju nove, što se upravo i desilo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set