• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2018

13:07

TELEKOM SRBIJA: Napadi na nas su zlonamerni, nismo odgovorili na pitanja televizije N1, JER NAM NISU POSTAVILI NIJEDNO PITANJE!

Društvo

TELEKOM SRBIJA: Napadi na nas su zlonamerni, nismo odgovorili na pitanja televizije N1, JER NAM NISU POSTAVILI NIJEDNO PITANJE!

Podeli vest

Kompanija Telekom Srbija još jednom se oglasila povodom neargumentovanih i malicioznih napada kojima je izložena od tsrane televizije N1, medija koji je u vlasništvu konkurentskog operatera SBB-a

Saopštenje prenosimo u celosti:

Kompanija Telekom Srbija nije odgovorila na pitanja televizije  N1, jer nam N1 nije postavio nijedno pitanje. Telekom Srbija bio je prinuden da reaguje na netačne informacije koje je plasirala televizija N1, pozivajući se na nezvanične izvore.

Telekom Srbija pita pod kojim to drugim uslovima osim po tržišnim može da se obavi akvizicija na ovakvo konkurentnom tržištu,  kao što je tržište telekomunikacija u Srbiji. Nama to nije poznato, jer uvek tržišno poslujemo.

S obzirom na to da se televizija N1 poziva na nezvanične informacije o ceni kablovskih operatora, kojima se na neozbiljan način spekuliše i obmanjuje javnost, zamolili bismo kako televiziju N1,  tako i ostale medije kojima je ova tema interesantna,  da istraže na koji način je televizija N1 došla do zaključka da korisnik dominantnog operatora na tržištu distribucije televizijskog sadržaja, u ovom slučaju SBB- a, inače vlasnika televizije N1, vredi i do sedam puta više od korisnika ostalih operatora. S obzirom na to da je u toku proces prodaje SBB, televiziji N1 neće biti teško da utvrdi po kojoj ceni se prodaju, odnosno na koliko procenjuju vrednost svog korisnika, imajući u vidu da to mogu da pitaju svog vlasnika.

ZVANIČAN ODGOVOR TELEKOMA SRBIJA na sva nezvanična saznanja televizije N1!

Nepristojno je da nas televizija koja je u vlasništvu našeg najvećeg konkurenta pita za detalje poslovnih planova.

Kao kompanija koja teži da postane lider u regionu na tržištu telekomunikacija, Telekom Srbija poštuje strah konkurencije od gubitka korisnika, ali ne razume zašto u ovom slučaju očigledno nelojalna konkurencija ima potrebu da spekuliše nezvaničnim saznanjima i neproverenim informacijama i na taj način obmanjuje javnost.

Kompanija Telekom Srbija više neće komentarisati netačne i zlonamerne navode, već će sve svoje snage usredsrediti na jačanje tržišne pozicije i pružanje najkvalitetnije usluge korisnicima.

Konkurenciji poručujemo da je u duhu dobre poslovne prakse za sve najbolje da odmerimo snage na tržištu, kako to čine i ostale ozbiljne kompanije u svetu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija