• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra

03.10.2018

18:16

(VIDEO) OVAKO SU RUSI UPALI NA KOSOVO I ZAUZELI AERODROM U PRIŠTINI AMERIMA ISPRED NOSA: Marš dug 600 kilometara!

Društvo

(VIDEO) OVAKO SU RUSI UPALI NA KOSOVO I ZAUZELI AERODROM U PRIŠTINI AMERIMA ISPRED NOSA: Marš dug 600 kilometara!

Podeli vest

Patriotska drama Andreja Volgina govori o usiljenom maršu ruskog mirovnog bataljona dugom 600 kilometara iz Bosne do vojnog aerodroma na Kosovu i o prethodnoj operaciji ruskih specijalnih jedinica koje su zauzele teren važan za NATO

Prema rečima istoričara, ovi događaji su predstavljali najopasnije zaoštravanje odnosa između Rusije i Zapada od vremena Karipske krize.

U filmu igraju Goša Kucenko, Miloš Biković, Anton Pampušni, Gojko Mitić, Milena Radulović i drugi poznati glumci.

CRKNITE DUŠMANI! RUSIJA I SRBIJA PRAVE NAJMOĆNIJI REAKTOR: Naši naučnici imaju znanje koje je potrebno Putinu!

Državnu podršku "Balkanskoj granici" pružaju ministarstva kulture Rusije i Srbije. Film će se u bioskopima pojaviti 2019. godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 5 godina

I posle ih ovi opkolili i oterali ko miseve, nisu imali ni vodu da piju. Budite bar malo realni. Ispade da su Rusi nekad ratovali zbog nas a to jednostavno nije istina. Svaki put je sve bilo zavrseno na prici. Ne bi me cudilo ni da su im Sirijci namerno oborili avion da bi dobili svoj s300 koji su davno platili.

Shone

pre 5 godina

Bravo Zoki, bistro nema šta, zamisli opkolili ih a oni drže aerodrom. Na aerodrom se ne dolazi samo autobusom, tenkom ili peške. Znaš, avioni mogu da nose i hranu, zalihe i vodu. A misliš da bi ovi iz Nato-a smeli da obore ruski avion? Povukli su se jer im je tako naredjeno, i same starešine su se bunile ali je sa višeg nivoa rešeno. E sad zašto, bem li ga, lova verovatno kao i obično...

Mate

pre 5 godina

Zauzeli od koga? Od Srba? Došli su prije NATO, i to je sve. Spasilo ih što je onaj Englez dobio zapovijed da uđe na aerodrom bez obzira što su Rusi unutra. Kad je Englez dobio, Amerikanci su već spremili druge snage, avijacija je bila spremna, i Rusi su vidjeli da će ovi uči bez obzira na njih, pa su se ZATO povukli. Jer, ionako bi izginuli i izgubili aerodrom, zadržati ga nisu mogli. I nije marš od 600km, nego od 1200km. Trebalo se i vratiti nazad. Kad je ikad upalio ruski blef prema Amerikancima? Oni mogu izblefirati ostale, ali bogami Amerikance ne mogu i nikad nisu.. Al kad je Kennedy "blefirao" kod Kube, Rusi nisu mislili da blefirao i da neće potopiti sve brodove po cijenu nuklearnog rata..

White Power

pre 5 godina

A koji dan kasnije pobegli glavom bez obzira. Gladni, zedni i prljavi.

Lonče

pre 5 godina

Bio je to poslednji pokušaj miloševića da Rjsiju uvuče u rat .Većina vojnika u koloni bila je naša vojska vozila za dve noći prefarbana ruska država i vojska su naknadno obavešteni.Miško nije uspeo da izvrši osnovni zadatak zbog kojeg je doveden na vlas i eto završi u Hagu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija