• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

17.02.2019

13:56

(FOTO) PRE SAMO TRI DANA SLAVIO JE SA SVOJOM GOCOM! Ovo je poslednja Šabanova poruka voljenoj suprugi na Instagramu!

Društvo

(FOTO) PRE SAMO TRI DANA SLAVIO JE SA SVOJOM GOCOM! Ovo je poslednja Šabanova poruka voljenoj suprugi na Instagramu!

Podeli vest

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Nemačkoj rano jutros. Šabanova poslednja objava na društvenoj mreži Instagram rasplakaće mnoge, budući da je pre samo tri dana Šaulić objavio fotografiju svoje supruge Gordane, sa kojom je proslavio njen rođendan

 

- Ja danas dižem čašu za sve lepe godine koje su za nama, i one jos lepše koje nam predstoje! Srećan ti rođendan, voljena moja Gordana - napisao je kralj narodne muzike u opisu fotografije na društvenoj mreži na kojoj je njegova supruga.

 

 

POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ! Legendarni pevač stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kolja

pre 5 godina

DRAGI NAŠ ŠABANE – SJAJU STAKLENCA IZ IZLOGA Tvoja majka je rodila Nebesku Pesmu, Dok je kćer ili sina rađala neka druga majka, Voleo si kuma, i druga, i najdraže svoje, Za svakog beše melem kao uspavanka. Pevao si, al’ tebe je pesma opevala, Znao si kad čaša cikne ili’ da violina diše, Oplemenio si ljubav i jad na nebu, I dugu, i suzu, i prolećne kiše. Pesmom bi očarao cvetna proleća, Dodirnuo si dušu i svake žene, Produžio si život kafanama u dimu, A kafane zapisale večne uspomene. DANAS se produbi suza o kojoj pisah, Danas svaki boem u Njenom sjaju pliva, Kao Staklenac iz izloga svetlit će tvoj lik, Kralju pesme, večna legendo živa. S ljubavlju za sva tvoja dela, za sve tvoje kafane i za svaku tvoju i našu suzu. SLAVA TI! Konstantin Jerinić Kolja STIHOVI IZ PESME NAJDUBLJE SUZE BOEMA napisana i objavljena na FB-Fejsu 02. FEBRUARA, 2019-e. ------ Vidi li Šaban u suzi siromaha, Tad’ niko o boji Staklenca da zbori, Požar detinjstva dopliva iz maha, Suzom ga gasi, ali vatru razgori. -------- MOJE NAJISKRENIJE SAUĆEŠĆE PORODICI KAO I SVIMA NAMA ZALJUBLJENICIMA U ŠABANOVE PESME

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17