• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

17.02.2019

18:28

POZNATA SUDBINA VOZAČA KOJI JE IZAZVAO NESREĆU U KOJOJ JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ?! Vozio pijan i bez dozvole, a posle nesreće... Ovo će vas RAZBESNETI!

Društvo

POZNATA SUDBINA VOZAČA KOJI JE IZAZVAO NESREĆU U KOJOJ JE POGINUO ŠABAN ŠAULIĆ?! Vozio pijan i bez dozvole, a posle nesreće... Ovo će vas RAZBESNETI!

Podeli vest

Muškarac (34), vozač automobila koji je izazvao nesreću u kojoj je poginuo legendarni pevač Šaban Šaulić ima lakše povrede ramena, pišu nemački mediji. U automobilu sa Šaulićem bili su njegovi prijatelji, koji su teško povređeni.

Kako javlja nemački "Mindener Tageblat", tridesetčetvorogodišnji muškarac, koji je bio pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole, zakucao se sa suvozačeve strane u "seat" u kome je bio Šaban Šaulić. Srpski pevač je poginuo, a vozač njegovog automobila, muzičar Mirsad Kerić je teško povređen i lekari se bore za njegov život.

 

 

U automobilu sa Šaulićem bio je i njegov kum Slobodan Boban Stojadinović, takođe ima teže povrede, ali njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Foto: Printscreen/www.westfalen-blatt.de

Policija je stigla na mesto nesreće u nedelju u ranim jutarnjim časovima. Svi putnici koji su učestvovali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći prevezeni su u lokalne bolnice u okolnim mestima Bilefeldu i Guterslohu.

- Bili su pozitivni, sve je super bilo. Taj što je izazvao udes, to je bilo na auto put gde su bili radovi, nije imao vozačku i pijan za volano. Još se bore za njegove. Oni su otišli u hotel i jutros us krenuli za put prema Diseldorfu, treblu su stignu na avion - rekao je Bogdan Markota vlasnik kluba u kom su nastupali sinoć.

 

 

Prema prvim informacijama, udes se dogodio kada je pri velikoj brzini došlo do sudara "mazde" i "seata" u kome je bio Šaban Šaulić, što je uzrokovalo skretanje i udaranje u bankinu.

Foto: printscreen/nw.de

Na mestu nesreće uočljivi su jezivi prizori. Karoserije oba automobila su potpuno uništene, stakla polupana, a vozila gotovo neprepoznatljiva.

 

 

 

Za vreme trajanja ispitivanja nesreće je autoput A2 u pravcu Dortmunda je privremeno zatvoren na pet sati.

JEDVA ČEKAM SUTRA DA SE MALO ODMORIM! Ovo što je Šaban rekao Seki Aleksić u avionu dan pre nesreće zvuči kao predskazanje!

 

ODLAZAK VELIKANA! Evo gde će biti SAHRANJEN Šaban Šaulić




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jokan

pre 5 godina

Ajde dok klažete o Putinovom oružju, Rusiji i pišete o ratnohuškačkim temama, a što bre lazete o ovim temama i pišete laž naslove.

Zile

pre 5 godina

Kakav he to naslov STOKO , j, vas vučić i njegov način drame, a Sabanu nek je laka zemlja , a vi koji pokušavate doci do nekog cilja lažnim naslovima dao bog da i na vašoj muci neko isto to rad! Sve naj gore vam želim i nadam se da ce vas to i stici- STOKO!

Vladimir

pre 5 godina

I koja je sudbina vozaca,,daj bre kad cete hednom da shvatite da vam nije mesto u novinarstvu,ne lupajte vise gluposti.

Pomracenje uma

pre 5 godina

Razbesnelo me je jedino to sto sam drugi put skontao kakvi ste vi retardi, i sto ste me opet prevarili tako da sam i ja kreten. Ali necete vise obecavam. Vise ovaj retardirani casopis ne citam. Kad provalite gde je fakultet za zurnalistiku, i novinare ne budete birali u zadruzi i na farmi, mozda ponovo pocnem da citam ovaj preretardirani casopis.

Rade

pre 5 godina

Ovde mi nije ništa jasno, ili novinari ne umeju da objasne. Koliko vidim sa slika, vozila nisu toliko oštećena, unutar kabine. Sada mi nije jasno, Nemac je naleteo na Šabanovo vozili odpozadi. Ovaj što je sedeo pozadi, ima lakše povrede, Šaban sedeo napred i poginuo, a isto tako vozač teško povređen Ništa mi nije jasno ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

niko

pre 5 godina

A sta ce nas razbesneti??? Pa jel ste vi nor,alni bre?????

Nepoznata

pre 5 godina

Svaka cast gospodinu Stojanu koji je napisao komentar o novinaru. Svaki dan se zgrazavam citajuci pojedine naslove novina i pitam se da li uopste postoje urednici i ko dozvoljava da se sve to objavljuje. A da ne pricam o gramatickim greskama koje ne bi smelo da postoje! Pre bih rekla da je to neobrazovanje jer mi se cini da se danas vise i ne zavrsavaju fakulteti, jer se svako drugo lice vodi kao novinar i voditelj.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija