• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

28.02.2019

21:24

NEDA ARNERIĆ VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Lekari VMA, spasli poznatu glumicu, otrovala se lekovima i alkoholom?!

Društvo

NEDA ARNERIĆ VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Lekari VMA, spasli poznatu glumicu, otrovala se lekovima i alkoholom?!

Podeli vest

Poznata glumica pod budnim okom lekara na Vojnomedicinskoj akademiji

Zdravstveno stanje glumice Nede Arnerić, koja je u sredu uveče primljena na Vojnomedicinsku akademiju, stabilizovano je terapijom koju prima od dolaska u ovu ustanovu, potvrđeno je "Novostima" u VMA.

Kako smo nezvanično saznali, glumica je na prijemu u ovu ustanovu imala alkohol u krvi, koji je u kombinaciji sa lekovima protiv depresije doveo do trovanja. Već tokom noći, koju je provela na VMA pošto ju je brat u besvesnom stanju pronašao u stanu, lekari su uspeli da joj stabilizuju vitalne funkcije.

NEDA ARNERIĆ U TEŠKOM STANJU! Lekari čine sve da je spasu!

Veliku zvezdu jugoslovenske kinematografije spasao je brat kada je, zabrinut što mu ne odgovara na pozive, obio vrata i ušao u stan.

Samo dva dana pre tragičnog događaja poznata glumica je bila na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, gde tumači jednu od glavnih uloga u predstavi "Igra parova", u režiji Milice Kralj. Kako smo saznali u BDP, predstava je protekla u najboljem redu.

- Svi glumci su bili raspoloženi i vedri, uključujući i Nedu, koja nije pokazivala bilo kakve zdravstvene tegobe - kazali su nam u BDP.

 

ŽIVOTNA DRAMA NEDE ARNERIĆ: Mediji u regionu prenose vesti o stanju popularne glumice

Inače, sredinom decembra, glumica je ostala bez supruga, poznatog doktora Milorada Mešterovića, koji je preminuo posle duge borbe sa teškom bolešću. Pre tri godine u njihovom stanu na Vračaru dogodio se još jedan tragičan događaj kada je Neda pala sa terase na trećem spratu i tom prilikom ozbiljno povredila kičmu. Njen pad delimično je ublažila nadstrešnica, inače su posledice mogle biti kobne.

Posle višemesečnog oporavka, slavna glumica se vratila svom pozivu, pa su je gledaoci mogli videti u nekoliko pozorišnih predstava, ali i u filmu "Aleksi" hrvatske rediteljke Barbare Vekarić koji je pre samo nekoliko dana promovisan na Festu. Ovo je Nedin povratak filmu posle nekoliko godina pauze, a u drami "Aleksi" naša glumica i Aljoša Vučković igraju roditelje glavne junakinje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 5 godina

Baš je izuzetno neodgovorna osoba!Da su sve žene takve udovice sakupljli bi smo ih mrtve kao pleve.Da je na vreme bar jedno dete usvojila imala bi rašta živeti.

Stojan

pre 5 godina

Prestanite vise on njoj sto je izgleda profuckala citav zivot pa sada kad ne moze po starom pokusava na kukavicki nacin da okonca. Ostavite vise o njoj neka pronadje sebe, mozda ucini nesto korisno i za sebe i za drustvo. Kad je imati decu ispod nje, mozda ce ici po domovima i pomagati deci pez roditelja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija