• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik.rs/Informer.rs

24.03.2019

10:35

(VIDEO) POSLEDICE NATO AGRESIJE biće preispitane u UN! Da li će svet konačno saznati istinu o zločinu?

Društvo

(VIDEO) POSLEDICE NATO AGRESIJE biće preispitane u UN! Da li će svet konačno saznati istinu o zločinu?

Podeli vest

Posledice NATO bombardovanja biće preispitane u UN. Organizacija 28. jun će obeležiti 20. godišnjicu NATO bombardovanja Jugoslavije sa novim projektom koji će imati za svrhu da istraži posledice bombardovanja i da ih predstavi u UN

28. Jun će iskoristiti svoj posebni konsultativni status kako bi održali dva govora na UN sednicama u Njujorku i Ženevi koja će se baviti efektima na region kroz multietnički objektiv.

Sa naslovom "Istina, Pomirenje, Prevencija"- sa nastojanjem da se zatraži podrška međunarodne zajednice u uspostavljanju trajne stabilnosti zapadnog Balkana putem iskrenog diskursa.

Prošle nedelje, Potpredsednik 28. Juna Milo Dubak, na 40. sednici veća za ljudska prava, održao je žestok govor u Ujedinjenim nacijama kojim je oštro osudio ilegalno bombardovanje Jugoslavije.

Zaključio je svoj govor objavom plana organizacije da preuzmemo ambiciozne projekte na ovu temu koji će trajati i do nekoliko meseci.    

(VIDEO) MLADEN MIJATOVIĆ OČI U OČI SA NAJVEĆIM ZLOČINOM: Gledao sam kako padaju bombe i uništavaju sve pred sobom!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar Stojanović

pre 5 godina

Deder da vas vidimo SUDIJE, ADVOKATI TUŽIOCI kako ćete odbraniti ŽRTVE od NATO bombardovanja tu nejaku decu ,omladinu pa i starije od ZLIKOVAČKI NATO gori su od samih terorista. Treba suditi Vokeru zbog laži isve one koji su lažima doprineli bombardovanje. A ne vi primate sa svim poćastima pilota SAD nevidljivog dali je to zbog savesti ako je ima. Treba se dobro pripremiti ,sudije ,advokati tužioci ako ih imamo jer do sada su se pokazali u Hagu ko da su diplome dobili na lutriji svi sa pravnim fakultetom. Ne zaslužuju velike plate treba ih ocenjivati godišnje koliki im je pravni učinak po ustavu i Zakonu, a ne koliko su predmeta imali no koliko im je ustavno znanje po pravdi božjoj koju treba da polažu pri oltaru u crkvi Svetog Save ili na Ostrogu to jest u bilo kojoj crkvi jer ih ima svih veroispovednici to jest svih vera, a ne pred presednikom Skupštine koji najviše krše USTAVNI ZAKON

slađa

pre 5 godina

Bravo za iskrene napore organizacije 28. jun u okviru UN u traženju istine i nepristrasnog odnosa prema problemima zapadnog Balkana i posledicama NATO agresije na SRJ. Zapravo na Srbiju.

Smrad

pre 5 godina

Šta ne govori o onome do čega je došlo do bombardovanja

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija