• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesti-online

27.03.2019

19:27 >> 19:31

(VIDEO) VOJSKA SRBIJE MOŽE DA SRUŠI I F-22 I F-35! Bitno je otkriti ih na vreme, a ONDA IM NEMA SPASA! Srbi su F-117 penzionisali, tako će proći svi...

Društvo

(VIDEO) VOJSKA SRBIJE MOŽE DA SRUŠI I F-22 I F-35! Bitno je otkriti ih na vreme, a ONDA IM NEMA SPASA! Srbi su F-117 penzionisali, tako će proći svi...

Podeli vest

Vojska Srbije bi i danas, ako bi morala, mogla srušiti i najmodernije letelice, kaže penzionisani pukovnik Zoltan Dani. Nema aviona koji se, kaže on, ne može srušiti, ako se na vreme otkrije

Sada su u upotrebi F-22 i F-35 i protiv njih bismo se mogli boriti. Bitno je da se cilj otkrije na vreme i onda se i protiv njih može boriti isto kao i protiv svakog drugog aviona, rekao je Zoltan Dani, pukovnik VJ i čovek čiji su raketaši oborili ponos američke avijacije - čuveni  F 117.

Podsetimo, Treći raketni divizion 250 PVO brigade na današnji dan pre 20 godina oborio je ponos američke avijacije - nevidljivi bombarder F-117.

- Četvrtog dana bombardovanja neočekivano su izgubili avion za koji su mislili da ni u jednom slučaju ne mogu da izgube, da niko ne može da ga otkrije, a kamoli da ga obori - rekao je Dani i dodao da je američki sekretar odbrane bio iznenađen kada je vest čuo gledajući CNN.

- Imali smo ruski sistem 125 n Neva, bila je to dobro održavana ruska tehnologija s kraja šezdesetih koja je u Jugoslaviju došla početkom osamdesetih - kazao je Dani i dodao da je ipak najvažnije bilo to što je naša borbena posluga bila maksimalno obučena.

ŠOK OTKRIĆE! FRANCUZI U REZOLUCIJU 1244. PODMETNULI NEPOSTOJEĆI SPORAZUM KOJI SRBIJA NIJE POTPISALA!

- Zahvaljujući njima možete da računate na iskorišćavanje svih borbenih mogućnosti, čak i onih koje do tada nisu bile ustanovljene - rekao je sada penzionisani pukovnik i predavač na Univerzitetu Union Nikola Tesla.

AKO SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA NEĆE U NATO, moraće da preduzmu drastičan korak, AMERI NEĆE ODUSTATI DA NAS UVUKU U SVOJ ZAGRLJAJ!

Dani je rekao da je čuo da je zahvaljući tom podvigu Trećeg raketnog diviziona 250 PVO brigade unapređena ruska nauka i tehnika.

HAG ŠALJE KARADŽIĆA U ZATVOR PUN UBICA I ISLAMISTA?! Tako su i generala KRSTIĆA NAMESTILI ŠIPTARIMA koji su ga ZAMALO ZAKLALI!

- Jedan ruski novinar mi je rekao znate šta gospodine Dani, unapredili ste rusku nauku i tehniku, razgovarao sam sa stručnjacima u Rusiji, oni su mi rekli 'Nismo znali da sa tom našom Nevom može da se obori F-117' - preneo je Dani, koji je posle penzionisanja radio u svojoj pekari u Skorenovcu kod Kovina.

On je podsetio da je "noćni soko" kasnije izbačen iz upotrebe iako je tada bio simbol moći američke avijacije.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mr Radomir Scepanovic

pre 5 godina

Браво мајстори!Срушите им сваки!

kosovo

pre 5 godina

Kolega Dani, postujem te ali si svu medijsku paznju oko obaranja tzv.nevidljivog uzeo za sebe a istina je da tu noc i nisi bio na polozaju vec na nocnom odmoru i da su moji klasici i kolege "odradili" lociranje i obaranje istog. pozdrav od Kapetana!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija