• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

05.04.2019

10:26

ELITNA PROSTITUCIJA NIJE SAMO ŠIRENJE NOGU! "Poslodavci" od devojaka traže diplomu i savršeno znanje engleskog! Evo kakva je SRAMNA PONUDA stigla jednoj Miri!

Društvo

ELITNA PROSTITUCIJA NIJE SAMO ŠIRENJE NOGU! "Poslodavci" od devojaka traže diplomu i savršeno znanje engleskog! Evo kakva je SRAMNA PONUDA stigla jednoj Miri!

Podeli vest

"Rad" se strancima plaća se po satu od 200 evra pa naviše, dok devojke "VIP exclusive class" dobijaju i 400 evra za sat, navodi između ostalog poslodavac

Za bavljenje najstarijim zanatom na svetu više nije dovoljno samo leći i raširiti noge, već se traži i fakultetska diploma. Devojka treba da bude i lepa, atraktivna i negovana, kao i da ima osnovno znanje engleskog jezika, jer se radi isključivo sa inostranom klijentelom, a sat "rada" plaća se od 200 do 400 evra. Naime, sve se to navodi u šokantnom oglasu za posao kojim su poslednjih dana bombardovane devojke u Srbiji. 

(ANKETA) SEKS U BEOGRADU ZA SAMO 100 DINARA! Ženu pitali zašto je tako jeftina, NJEN ODGOVOR JE ŠOKIRAO SVE!

Mira M. je na imejl dobila takvu ponudu za posao, koju niti je tražila, niti bi joj ikad palo na pamet da je traži. Naime, Miri je ponuda stigla svega nekoliko dana nakon što je svoju radnu biografiju postavila na jedan sajt za traženje posla. 

- Prijavila sam se za poslove promoterke i hostese, a umesto da mi stignu takve ponude, dobijem ponudu da se prostituišem. Malo je reći da sam bila iznenađena. Takođe, sam tekst oglasa je šokantna. Oni za posao poslovne pratnje traže čak da devojka bude obrazovana. Ističu da plaćaju astronomske sume po satu, želeći na taj način da vrbuju što više devojaka. Meni je to pretužno - navodi ona. 

Foto: Informer

U oglasu za posao kpoji je Mira dobila, a u koji smo imali uvid, navodi se da su "potrebne elitne devojke za posao VIP poslovne pratnje inostranih biznismena VIP class u Beogradu".

- Potrebne su nam nove elitne devojke (new face), broj mesta je ograničen... Sve devojke starosti od 18 do 28 godina, lepog lica, lepo građene, negovane, obrazovane, atraktivne, uz osnovno poznavanje engleskog jezika, koje žele pre svega dinamičan posao uz nova poznanstva, mogu se javiti. Opšte je poznato u svetu da luksuz i lepe devojke idu jedno uz drugo, naravno, to je privilegija najlepših devojaka. Sama ta činjenica čini te posebnom ako si deo našeg VIP tima - mami devojke oglašivač. 

(FOTO) EVO KAKO JE PAO BRAT SEKE SABLIĆ, GLAVNI MAKRO NA KUBI! Preti mu 5 do 12 godina robije!

Kako se potom dodaje, cena se kreće od 200 evra po satu, dok devojke "VIP exclusive class" dobijaju i 400 evra za sat.

Isplata je odmah, fleksibilno radno vreme, izuzetna zarada, diskretno... Ukoliko želiš za sebe najbolje i nisi za zaradu uz poslove od 200 do 300 evra mesečno, razne sumnjive priče i ponude za "masažu", "fotomodele", "poslovnu pratnju" po nekakvim stanovima i "salonima" sa našim ljudima (koji te možda i poznaju), uz ogroman rizik i malu zaradu ili rad na veb kamerama i snimanje filmova gde će svi znati čime se baviš, a tvoji snimci biti vidljivi na svim sajtovima - uverava poslodavac. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 5 godina

"Elitna" mnogo lepa definicija za šljam, pogotovo kada se zna ko je to "elita". Jad i beda. Sve bi 'leba bez motike". E, toga nema, niti će kad biti". Pa nek' su sto imperijalizma.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija