• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

21.05.2019

10:35

(VIDEO) U ŠTA SMO SE TO PRETVORILI? Vozač se zakucao se u autobus i poginuo, OČEVIDAC SVE SNIMAO I SMEJAO SE DOK JE ŽRTVA UMIRALA!

Društvo

(VIDEO) U ŠTA SMO SE TO PRETVORILI? Vozač se zakucao se u autobus i poginuo, OČEVIDAC SVE SNIMAO I SMEJAO SE DOK JE ŽRTVA UMIRALA!

Podeli vest

Nepoznati muškarac nastradao je juče u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Mostar- Jablanica

 

Nesreća, se dogodila u mestu Grabovica, u blizini HE Salakovac, a u njoj učestvovali su putničko vozilo marke "Hyundai" i autobus. 

Snimak ove nesreće osvanuo je odmah i na društvenim mrežama, a ono što je izazvalo zgražavanje i osudu javnosti bili su komenatri autora snimka, koji je snimao nastaradalog vozača pre nego što je vozilom udario u autobus, kao i posle dok je stajao pored smrskanog automobila i ismejavao poginulog vozača.

Okolnosti nesreće su za sad nepoznate, ali neprimereno ponašanje autora snimka je u komentarima našlo na veliki osudu i uvredu.

Povodom ovog snimka na Tviteru oglasio se i Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja sa komentarom: 

- U šta smo se pretvorili? Snimak za društvene mreže je postao važniji od ljudskog života! Radujemo se tuđoj smrti jer znamo da ćemo imati preglede i lajkove...

 

 

Stvarno, u šta smo se to pretvorili?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srbin iz srbije

pre 4 godine

na snimku se vidi problematicna voznjavozaca koji izaziva udes, dali zdravstveni problem ili pijanstvo ili nesto trece ?

Čarapan

pre 4 godine

Svako ima pravo na lično mišljenje .Ovo što se vidi su lični utisci i nevidim šta je to toliko loše što je ovaj čovek komentarisao postupke vozača.Šta da je autobus bio pun đaka .....

Paja

pre 4 godine

A zamislite da je ovakva budala za volanom udarila u neki automobill sa porodicom?!?!??

Neko

pre 4 godine

Treba da se ponasa dostojno ! Mozda je vozac imao nekakvih zdravotnih problema.....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija