• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.P.

15.07.2019

17:06

(FOTO/VIDEO) DECA IZ "KAMPA PRIJATELJSTVA" POSETILI REDAKCIJU INFORMERA! Humanitarna akcija manastira Hilandar i našeg lista!

Društvo

(FOTO/VIDEO) DECA IZ "KAMPA PRIJATELJSTVA" POSETILI REDAKCIJU INFORMERA! Humanitarna akcija manastira Hilandar i našeg lista!

Podeli vest

Manastir Hilandar godinama organizuje humanitarnu akciju "Kamp prijateljstva" i mališane iz ugroženih krajeva vodi na letovanja i ekskurzije! Redakciju Informera, koji je jedan od pokrovitelja ove humanitarne akcija, danas je posetilo 150 mladih sa Kosova iz Knina, Kučevišta i Kumanova

Poverenik igumana manastira Hilandar Miloš Stojković kaže da su deca već nekoliko dana u poseti Beogradu, a da će nakon ove grupe stići i mališani iz Bujanovca, Preševa i Pakraca.  

Foto: Zoran Sinko

- Već nekoliko godina manastir Hilandar organizuje "Kamp prijateljstva" i decu iz ugroženih područja vodi na putovanja širom Srbije. Sve ovo ne bismo mogli da organizujemo bez velike pomoći naših donatora, među kojima je i dnevni list Informer. Našim dolaskom hteli smo da iskažemo zahvalnost glavnom uredniku Draganu J. Vučićeviću i direktoru Damiru Dragiću za sve što Informer čini za nas i bez čije pomoći "Kamp prijateljstva" ne bi bio to što jeste. Informer je tu za sve što manastir Hilandar humanitarno organizuje i uvek se rado odazovu našem pozivu. Osmesi ove dece jesu prava poruka za sve one koji o Informeru misle nešto drugo - rekao je Stojković.

Foto: Zoran Sinko

Sedamnaestogodišnja Blankica Zunzurovska iz Kučevišta razgalila je sve u našoj redakciji kada je predivnim glasom otpevala pesmu "Vidovdan". Ova mlada devojka prvi put je u "Kampu prijateljstva".

Foto: Zoran Sinko

- Nikada pre nisam išla na ekskurzije koje organizuje manastir Hilandar. Mnogo mi je lepo, super se provodimo i družimo, samo se veselimo se. Prezadovoljna sam, obilazimo manastire i Beograd koji je prelep, a ljudi su veoma pristojni i druželjubivi - rekla je Blankica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17