• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.07.2019

17:37

BEBE NEK SE RAĐAJU! LEPA VEST ZA BEOGRAĐANE! Četvrti pokušaj veštačke oplodnje o TROŠKU GRADA, a EVO KO IMA PRAVO!

Društvo

BEBE NEK SE RAĐAJU! LEPA VEST ZA BEOGRAĐANE! Četvrti pokušaj veštačke oplodnje o TROŠKU GRADA, a EVO KO IMA PRAVO!

Podeli vest

Skupština grada Beograda usvojila je danas odluku o finansiranju troškova četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje za parove iz Beograda za šta će iz gradskog budžeta biti izdvojeno 30 miliona dinara

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, koji je pokrenuo inicijativu za pomoć parovima koji nemaju dece, rekao je u obraćanju odbornicima da se usvajanjem tog predloga pomaže pojedincima da dobiju dete i ujedno daje doprinos strategiji naše zemlje za povećanje nataliteta, kao i politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji, kako je istakao, stalno ukazuje koliko je značajno da nas bude više.

(FOTO) NOVO igralište za kikindske mališane – poklon kompanije NIS



-Svi koji su u svom okruženju imali ljude koji se bore sa nemogućnošću da dobiju dete, a prema statistici to je svaki šesti par, znaju koliko je snage i ljubavi potrebno da se reši taj problem - kaže Radojičić.

Dodao je da oprediljivanjem 30 miliona dinara Grad Beograd pruža šansu parovima koji iza sebe imaju tri neuspela pokušaja vantelesne oplodnje, kao i da će za program vantelesne oplodnje o trošku Grada moći da se prijave žene do 45 godina koje do sada nisu rađale.

ODLIČNA VEST ZA BUDUĆE MAME! Trudnicama VEĆA PRIMANJA dok su na bolovanju?!



-Imamo novac i koristimo ga na pravi način, a to ne bilo moguće da se ne vodi stabilna i odgovorna ekonomska politika koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić - naveo je Radojičić.

Pravo da se od jeseni prijave za program finansiranja četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje imaju parovi koji imaju prebivalište u Beogradu i državljanstvo Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija