• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

09.08.2019

20:58

NARODE, OVO JE DANAS MOGUĆE JOŠ SAMO U ZEMLJI SRBIJI! Pljuje i Srbe i Srbiju, a ZARAĐUJE NA NAŠOJ DECI!

Društvo

NARODE, OVO JE DANAS MOGUĆE JOŠ SAMO U ZEMLJI SRBIJI! Pljuje i Srbe i Srbiju, a ZARAĐUJE NA NAŠOJ DECI!

Podeli vest

Enes Ibrahimagić, muslimanski ekstremista iz Zenice, osnivač je agencije 'Rapsodi', koja na hiljade dece iz Srbije vodi na letovanja i ekskurzije

Iza turističke agencije 'Rapsodi travel', koja već godinama vozi srpske đake na školske ekskurzije, stoji osvedočeni srbomrzac i muslimanski ekstremista Enes Ibrahimagić, otkriva Informer!

Ibrahimagić na društvenim mrežama konstantno blati Srbiju, srpskog predsednika Aleksandra Vučića i veliča zloglasnu Armiju Bosne i Hercegovine!

Vrlo sumnjivi vlasnici

'Rapsodi travel' registrovan je, inače, u Sjenici, na veoma čudnoj lokaciji bez ikakve infrastrukture koja bi ukazala da se radi o turističkoj agenciji.

- Iza kompletne vlasničke strukture stoje vlasnici koji su mahom iz Bosne i Hercegovine. Pravi vlasnici su muslimanski ekstremista iz Zenice Enes Ibrahimagić, Ismail Mašović iz Sjenice, Armin Alijagić iz Zenice i Samer Rešidat iz Sarajeva. Ovi ljudi ne samo što su strani državljani nego na društvenim mrežama godinama unazad otvoreno iskazuju svoju mržnju prema Srbiji, dok sve vreme uzimaju naše pare za prevoz dece - kaže sagovornik Informera dobro upoznat sa ovim zbivanjima.

Poslovanje "Rapsodija"

prihodi 38.665.000 dinara
dobitak 152.000 dinara
broj zaposlenih 23
poslovnice Beograd, Kragujevac, Niš
direktor Faiz Bihorac
vlasnik Naser Mašović

On objašnjava da je Ibrahimagić, uz neskrivenu mržnju, jula 2015. godine nazvao predsednika Vučića "zločincem" tokom njegove posete Srebrenici.

- Enes Ibrahimagić objavio je tada na društvenim mrežama video-snimak Vučića prilikom poseti Srebrenici i tom prilikom ga nazvao zločincem. "Licemerima i zločincima u Srebrenici nema mesta. Ne dolazite." Bukvalno je tako napisao za Vučića! Isto tako zabrinjava što javno ističe simbole i obeležja ozloglašene Armije BiH, pod čijom je čizmom stradalo i proterano na stotine hiljada Srba - naglašava naš izvor i dodaje da se Ismail Mašović, prema proverenim saznanjima, povezuje sa određenim nečasnim radnjama i delovanjima na teritoriji balkanskih zemalja, najviše Republike Srbije, BiH i Turske:

- Konačno, taj Samer Rešidat ujedno je i političar i potpredsednik stranke Demokratskog fronta i poznat je po izjavama koje su usmerene protiv srpskog naroda koji živi u Republici Srpskoj - zaključuje sagovornik našeg lista.

Zbog svega ovoga kontaktirali smo sa Turističkom inspekcijom, ali i Ministarstvom prosvete. Ministar Mladen Šarčević rekao nam je da nije upoznat sa detaljima ove priče, kao ni time ko stoji iza ove agencije. Ipak, dodao je da će Prosvetna inspekcija reagovati.

Srpske škole koje su angažovale "Rapsodi travel":

* Vojna gimnazija Beograd
* Gimnazija Zaječar
* Ekonomsko-trgovačka škola Zaječar
* Srednja medicinska škola Kosovska Mitrovica
* Gimnazija Kosovska Mitrovica

- Pribavićemo sve detalje u vezi s ovim slučajem, a Prosvetna inspekcija će se time pozabaviti. Prosledili smo i inspekciji i školskim upravama da se sa ovom agencijom više ne sarađuje - istakao je Šarčević.

JUTA: Nisu nikoga prevarili

Inače, pomenuti 'Rapsodi travel' član je Asocijacije turističkih agencija (Juta), ali u ovoj organizaciji kažu da je na državnim organima da provere ove navode, a da njih samo zanima da turistički operater nije nekoga prevario ili mu ostao dužan.

- Mi primamo naše članice tako što ih predlože dve agencije koje su već članovi, one pošalju dopise, svoje podatke, o prihodima, zaposlenima i ako nema primedbi, one budu primljene. U suštini, važno nam je da nikoga nisu prevarili, sve ostalo treba da provere državni organi - zaključuje potpredsednik Jute Milan Lainović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srdjan Stanojević

pre 4 godine

Poštovani, U vezi članka koji ste objavili za realizaciju ekskurzija sa agencijom Rapsodi travel, zamolio bih Vas da izvršite ispravku u vezi Gimnazije Zaječar jer naša škola nikada nije realizovala ekskurzije sa pomenutom agencijom. Ta agencija je nama dostavljala ponude za realizaciju ekskurzija, ali Savet roditelja nije niti jednom nju izabrao, što se u svakom trenutku može proveriti. S poštovanjem, Srdjan Stanojević, direktor Gimnazije u Zaječaru.

Salkan

pre 4 godine

Ozloglasena Armija BIH?! Pa nije Armija BIH bila nad Beogradom nego Vojska Srbije i Aleksandar Vučić nad Sarajevom

Teslin potomak

pre 4 godine

Pa dobro bre ljudi, dokle više??? Ima li više Srba u ovoj državi? Dokle će svakog dana neko da nas jaše i ponižava? Neka država već jednom krene da radi za svoj narod. ZATVORITI IH ODMAH I POHAPSITI!

Radmila M

pre 4 godine

Moja deca su putovala sa njima i sad se gorko kajem zbog toga.Neka je sramota direktora skole sto saradjuje sa ovakvim sovinistima.Hvala Informeru sto je razotkrio ovakve prevarante najgore vrste.

Flash

pre 4 godine

Pa i Ugljanin divlja po Srbiji a ne priznaje Srbiju

General

pre 4 godine

Симбол исламистичке борбе који шаље двоструку поруку. Прву поруку исламским терористима, а то је да су присутни да могу да дејствују, и другу да су унутар вантерористичког (европских народа) блока заузели преговарачку позицију.

Dejan

pre 4 godine

Ništa čudno za Srbiju. Ovakvi nikom ne smetaju al' zato se redovno mogu čuti pogrdni nazivi za Srbe iz BiH i regiona. Mi smo sebi najveći neprijatelji.

konstantin malofejev

pre 4 godine

Vidim ovu facu i poznata mi je. To je onaj sto je rekao da Amerikanci treba da odseku glavu Srbiji. Ima po guglu izjava da se nadje. Mi smo potpuno luda drzava...

Dijana Sky Walker

pre 4 godine

Za svoj dinar neka putuje gde god ko hoce i s kim hoce.Mene kao roditelja zanima kako je moguce da srednje skole koje kontrolise drzava putuju sa jednom ovakvom agencijom?sta je sledece, moja deca ce se klanjati u hotelu i jesti halal hranu? Sramno.

hag

pre 4 godine

ha ha ha....jel to informerovci plaču??? :) pravoslavni četnički teroristi i ekstremisti iz srbije i bosne svakodnevno pljuju državu u kojoj žive a da ne govorim o pravoslavno terorističkim zločinima i genocidu. Armija R BiH porazila i uništila sve srbijansko/terorističke korpuse koji su poslati u bosnu i postala "zloglasna" :) Dakle informerovci...buuuuuuuuuuuu ;)

Gradjanin NS

pre 4 godine

Dodje iz strane zemlje i pljuje nam predsednika Vucica i drzavu a mi to posmatramo.Mi smo sami sebi najveci neprijstelji tvrdim odgivorno i nema nam spasa!

englezii

pre 4 godine

Jos uvek pojedini idioti zive u YU i rade na ideli Slba Srbija jaka bivsa YU ! Pas im mater jebo !

pera trta

pre 4 godine

Pa jel to narod treba da vodi racuna ko nam vodi decu na ekskurziju i gde je i kako registrovana firma ili nadlezne drzavne institucije i organi? Gde su inspektori cime se bave?? Izgleda da samo srbe i srpske firme kaznjavanju a ostali ovde vrsljaju kako hoce. Mozda je to i zvanicna politika ove drzave?

Maxmen

pre 4 godine

E moj jadjo bosnijac-muslim,eto koliko si zahvalan srbima,oni ti dali da otvoris turist.agencije a ti tako

Unfi

pre 4 godine

Mislim da je bio ili je još uvek i suvlasnik Modena Travel a preko sarajevske agencije Sole Azur jedni drugima slali fakture i prali porez. Davali su cene po neto iznosima osvojili svo tržište godišnje su imali preko 30.000 dece koju su vodili na ekskurzije a prikazivali gubitak. Onaj koji se posebno obogatio je Zoran Serdar koji sada sa drugom agencijom radi iste stvari. Kesom kupuje profesore. Kako je moguće da samo sa njima idu ekskurzije upitaj se državo.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija