• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.09.2019

13:25

(VIDEO) BLAGOJE SE OTARASIO DUHA POKOJNE SUPRUGE: Pop mi oterao ŽENU VAMPIRA, Milunija mi se više NE SVETI!

Društvo

(VIDEO) BLAGOJE SE OTARASIO DUHA POKOJNE SUPRUGE: Pop mi oterao ŽENU VAMPIRA, Milunija mi se više NE SVETI!

Podeli vest

Blagoje Pešić (66) iz Crnoklišta je mesecima živeo u strahu od pokojne žene koja mu je, kako tvrdi, prerušena u duha bacala kamenje i noževe po kući, zvala ga telefonom. Pomoć je našao u crkvi

Popovi su mi okadili kuću i napokon oterali moju ženu vampira! Milunija mi se sada više ne sveti i život nam se koliko-toliko vratio u normalu. Ovako svoju ispovest za Informer počinje Blagoje Pešić (66) iz Crnoklišta, koga je pre mesec dana posetila naša ekipa jer je tvrdio da mu se javljaju natprirodne pojave za koje je krivio svoju pokojnu ženu Miluniju Pešić (78), koja je umrla prošlog oktobra.

Prema njegovom svedočenju, duh pokojnice bacao je kamenje na kuću, zabijao noževe po zidovima, odvezivao stoku, razmeštao krevete, ostavljao poruke ispisane na brašnu u šupi i zvao ga telefonom.

Tražio spas

Pošto su on, sin i unuk živeli u strahu i noćima nisu spavali, siroti Blagoje se prvo obratio vračarama, koje nisu uspele da mu pomognu, a nakon toga spas je potražio u crkvi.

(HOROR VIDEO IZ CRNOKLIŠTA) Milunija se povampirila, ustaje iz groba i MUŽA GAĐA KAMENJEM I NOŽEVIMA!

I policija se plašila Milunijinog duha

Blagoje nam je rekao i da je zvao policiju da ga zaštiti od Milunije, ali da su se oni uplašili kada su videli natprirodne pojave.
- Policajci su došli na moju prvu prijavu. Kada je počelo da leti kamenje sa zemlje i udara o kuću i štalu, preplašili su se. Samo su se uhvatili za pištolje i gledali levo-desno, ali tamo nije bilo ničega. Posle toga, nikada više nisu ni smeli da dođu - ispričao nam je Pešić.

Foto: Informer DN

STIGLA GA KAZNA Pokazuje Milunijin "rad" 

- Bio sam očajan, onako se više nije moglo živeti. Tražio sam pomoć na sve strane, samo da nas moja pokojna žena ostavi na miru. Išao sam kod vračara, davao novac, one su pokušavale nekim magijama da oteraju Miluniju, ali uzalud. Zbog toga sam odlučio da odem u crkvu i da molim sveštenike za pomoć. Oni su došli kod mene, okadili mi kuću i molili se za spas moje porodici. Na našu radost, od tog dana pa do sada duh moje bivše žene se više nije pojavljivao da nas maltretira. Prestala je da mi se sveti i nadam se da sada počiva u miru. Opraštam joj sve što je radila samo da to ne ponavlja i da ne plaši decu. Potrudiću se da je više nikada ne naljutim, idem joj svaki dan na grob, a za svaku godišnjicu ću da zakoljem jagnje i da to upriličim kako dolikuje. Samo da se nikada više onako ne naljuti - ispričao nam je još uvek potresen Blagoje, koji je potom podsetio šta je sve preživeo zajedno sa svojim sinom Bojanom i unukom Željkom:

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Informer DN

BESNA NA MUŽA Blagoje nije bio muž za primer

- Od Petrovdana naši životi su postali pakao. Tada su počele da se dešavaju strašne stvari iza kojih sam odmah znao da stoji moja Milunija. Prvo su se ovce same odvezivale, pa mi je deo stoke nestao, a potom je nastao pravi haos. Sedam dana zaredom kamenje od po dva kila se iz čista mira podizalo sa zemlje na visinu od pet metara i svom silinom udaralo i razbijalo crepove na kući i štali. Uz to je u kući iz čista mira razmeštala krevete i palila sveće. Na sve to jedan dan su po kuhinji leteli rasečeni krastavci i paprike, a to je salata koju mi je tražila da joj nosim na grob kada umre. Ostavljala mi je i poruke ispisane na brašnu u šupi "ne nerviraj se" i zvala me telefonom i nešto šaputala. To je bila prava agonija. Moj unuk, sin i ja noćima nismo spavali - priseća se nesrećni Blagoje.

I komšijama laknulo

Nakon što su sveštenici oterali Milunijin duh, i u Crnoklište se vratio život. Meštani koji su se krili u svojim kućama sa navučenim zavesama na prozorima sada ponovo šetaju sokacima, zahvalni što je duh Blagojeve bivše žene napustio selo.

Foto: Informer DN

DETALJ SA SPOMENIKA Blagoje sa suprugom Milunijom

IGOR JURIĆ ŠOKIRAN: Sudija Majić oslobodio čoveka koji je obljubio devojčicu od 13 godina!

- Svima nam je lakše otkad su popovi osveštali kuću. Milunijin duh više ne dolazi kod Pešića i selo ne živi u strahu. Celo selo je ovo preživljavalo zajedno sa našim komšijom Blagojem. Išli smo kod njega, čuvali stražu i ono što smo tamo videli nemoguće je rečima objasniti. Dobro je što ju je konačno oterao, sada se vratio mir u selo - rekao nam je komšija Boško Stoilkov.

Foto: Informer DN

KONAČNO ODAHNUO Blagoje na ženinom grobu

Svetila se jer ju je Blagoje tukao

Meštani Crnoklišta otkrili su nam da je Milunija sa onog sveta iskaljivala bes na muža jer ju je godinama maltretirao i iskorišćavao.
- To i sve ostale stvari radio je Milunijin duh i jasno je da Blagoju nije bila čista savest. Ona je bila mirna, dobra i jako vredna žena, a on baš i nije bio muž za primer. Ponašao se jako ružno, tukao ju je i zato mu sada nakon smrti ovako vraća - rekao nam je Blagojev komšija Ilić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija