• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/telegraf.rs

15.09.2019

16:27

(VIDEO) ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Još jedna devojčica TRPI NASILJE! Udaraju je, obaraju na pod i ŠUTIRAJU!

Društvo

(VIDEO) ŠTA SE OVO DEŠAVA?! Još jedna devojčica TRPI NASILJE! Udaraju je, obaraju na pod i ŠUTIRAJU!

Podeli vest

Poslednjih nekoliko dana, glavna vest u medijima bio je stravičan snimak maltretiranja devojčice u srednjoj školi. Video snimak je utoliko potresniji, budući da se na njemu ne vide ni najmanji znaci kajanja za to što se dešava, pa se na njemu, devojčice koje maltretiraju vršnjakinju čak i smeju. Međutim, ono što je možda i deo koji je sve najviše zaprepastio bio je da je neko sve to snimio, bez da je pomislio da devojčici koju neko maltretira pomogne

Danas se pojavio još jedan video snimak gde se vidi ista devojčica koju, sada zlostavlja treća nasilnica, a sve ovo se dešava van škole. U objavljenom snimku, korisnik društvene mreže Instagram apelovao je na sve da se deljenjem istog, podigne svest i stane na put nasilju.

(VIDEO) POJAVIO SE JOŠ JEDAN SNIMAK MALTRETIRANJA DEVOJČICE IZ BARAJEVA! Šamarali je i VAN ŠKOLE!

 

Nedugo za tim, na Internetu je osvanuo treći snimak maltretiranja. U pitanju je još jedna devojčica, a na video snimku čak njih tri ili četiri nasrću na nju. U brutalnom napadu, nasilnice nisu stale ni kada je žrtva pala na pod, već nastavljaju da je šutiraju, dok osoba koja stoji iza kamere se sve vreme smeje i navija.

Nedugo za tim, devojka koja je napadnuta, ustaje kada nasilnice nastavljaju da je tuku.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Sta je tu problem pa na drzavnim televizijama Pink i Hapi svaki dan se tuku vredjaju pljuju i to po ceo dan,drzavi to odgovara i nece da ogranici rijalitije posle ponoci jer svako tu ima nesto,drzava da zaglupi narod pa ga lakse kontrolise televizije zaradjuju pa onda nemojte se cuditi kad ovo vidite,uzivajte.

Vreme

pre 4 godine

Mozda bi bilo vreme da se svi zapitamo dali je doslo vreme kad ce polako narod poceti sam da deli pravdu u zemlji u kojoj je i pravda privilegija pojedinaca. Molim boga samo da moji nisu u takvoj situaciji, ali svakako i roditelji i drustvo i skola su podbacili kao sistem i to vodi samo u anarhiju koja nece dobro zavrsiti ni za koga.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17