• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

17.09.2019

17:54

VRATIO SE REDOVNIM OBAVEZAMA U CRKVI! Patrijarh Irinej se oporavio!

Društvo

VRATIO SE REDOVNIM OBAVEZAMA U CRKVI! Patrijarh Irinej se oporavio!

Podeli vest

Njegova svetost patrijarh srpski Irinej sve je bolje, a danas se vratio i redovnim obavezama u crkvi

Poslednjih dana spekulisalo se da se patrijarh Irinej još nije skroz oporavio nakon izlaska sa VMA gde je boravio nekoliko dana zbog visoke temperature i iscrpljenosti organizma.

Pojedini izvori iz crkve prenosili su medijima da njegova svetost ne mrda iz kreveta, ali ispostavilo se da to nije istina.

 

 

Poglavar SPC vratio se svojim redovnim obavezama i da izgleda sasvim dobro. 

On je današnji dan proveo van Patrijaršije, a naš paparaco "ulovio" je prvog među jednakima u SPC upravo kada se vraćao u svoj dom. Sa njim u društvu bio je Dejan Nakić, njegov lični sekretar što govori da je patrijarhov izlazak bio poslovne prirode.

Od momenta kad se krajem meseca pojavila informacija da je zdravlje prvog čoveka SPC narušeno, brojni vernici, sveštenstvo i monaštvo molili su se za njega, a sudeći po fotografijama od danas izgleda da su te molitve uslišene...

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija