• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2019

12:49

LABRADOR ONIL NEPOGREŠIVO OTKRIVA DROGU! Novi je "kolega" srpskih carinika, zbog njega moraju da uče francuski!

Društvo

LABRADOR ONIL NEPOGREŠIVO OTKRIVA DROGU! Novi je "kolega" srpskih carinika, zbog njega moraju da uče francuski!

Podeli vest

Uprava carina Srbije dobila je na poklon od francuskih kolega labradora Onila. Pored njega je nemoguće prokrijumčariti drogu

On je peti aktivni pas tragač koji pomaže carinicima i trenutno je najmlađi od njih, ima 16 meseci.

Obučen je u Francuskoj tako da prima naredbe na francuskom. On će uskoro krenuti na svoje prve radne zadatke, nakon što se uspešno prilagodio novom okruženju. Crni labrador O'nil će na granici pomagati carinicima u otkrivanju droge, pa će pored krijumčara duvanskih proizvoda, za koje su do sada specijalizovana dva psa, i krijumčari narkotika imati razloga za brigu. 

SRBIJA LEŽI NA BLAGU, A LOKACIJE SU STROGO ČUVANA TAJNA! Ako ga nađete, možete ga prodati za 5.000 evra

Biće angažovan na svim graničnim prelazima u Srbiji.

Uprava carina Srbije za sada raspolaže sa šest službenih pasa, ali se očekuje da u vrlo kratkom roku, novooformljeni Odsek za kontrolu uz pomoć službenih pasa bude značajno omasovljen, te da broji oko 20 obučenih jedinki. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija