• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer

19.12.2019

18:03

HRVAT "MRTAV LADAN" USRED SRBIJE PARKIRAO AUTO SA USTAŠKIM ZNAMENJEM! Policija uhapsila trojicu Srba jer su polupali vozilo sa ustaškim simbolima!

Društvo

HRVAT "MRTAV LADAN" USRED SRBIJE PARKIRAO AUTO SA USTAŠKIM ZNAMENJEM! Policija uhapsila trojicu Srba jer su polupali vozilo sa ustaškim simbolima!

Podeli vest

Vozilo Vladimira S., sa očigledno provokativnom porukom mržnje na unutrašnjem retrovizoru, primetila su trojica prolaznika

Hrvatski državljanin ostavio je parkiran auto sa zastavicom "Ustaše, Bleiburg 1945" u Bačkoj Palanci, što je izazvalo očekivani gnev meštana. Neki od njih su rešili da kazne ovaj drzak čin.

Vozilo koje pripada Vladimiru S., sa očigledno provokativnom porukom mržnje na unutrašnjem retrovizoru, primetila su trojica prolaznika i razlupala ga danas u 11 časova. 

Oni su nakon toga uhapšeni, saopštila je policija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kiza

pre 4 godine

E moja Srbijo, a kolindica vam se reklamira u sred Srbije

Kralj

pre 4 godine

E to su kako bi se reklo "muda ko nojeva jaja" a ne ko šta srpske kukavice crtaju grafite po Lepoj pa po Srbiji svi mediji kukaju i kmeče o ustašama i tim grafitima!

Antifa

pre 4 godine

Zašto vi namesto da osudute ovaj napad iz mržnmje lažete i sami širite mržnju jer NIJE to ustaški grb nego je to Blajburški grb u spomen na komunističke žrtve pobijene posle WW2. Hajde jedan put napišite istinu a ako ne znate kakav je zvanični ustaški grb eto falabogu imate internet pa guiglajte i VIDITE!.

Milan

pre 4 godine

Ујо,дошао си овде да се..ш,у лијепу своју се носи!!

Lala iz Banata

pre 4 godine

Не смеју по Србији да је лупају: УСТАШКА ЗНАМЕЊА...!! Срамота...! За то постоји... - шибица...!

Penzioner

pre 4 godine

Pustite ljude iz pritvora i ne izazivajte vise ovaj narod u Srbiji!

milan

pre 4 godine

dokle bre sta mi to zelimo da pokazemo svetu nama razbijaju kola u prolazu a hrvati nista srbijo opameti se sve prikazi kao i usstase N.N i prestani da hapsis svoj narod

NIKOLAKRAJINALONDON

pre 4 godine

Kada moze KITArovicka na bilbordu 5mx10m onda moze i ova zastavica 5cmx10cm. p.s mene sto se tice NE MOZE ni drugo ni prvo

Mate

pre 4 godine

Ahahahaahaha Sad će još da mu isplate totalnu štetu za neku krntiju koje se nije mogao riješiti, hahahahha Koji car, skidam kapu majstore! A jeste me nasmija od srca, da Ustaše Blajburg, hahaha Koje pecanje budala hahahahaha

zoran

pre 4 godine

U Bačkoj su dobili po tamburi, a da su to uradili u Srbiji, izljubili bi se sa ljotićevcima i četnicima, sa kojima su bežali od Jugoslovenske Vojske, a pobili ih engleski tenkovi u šumama kraj Blajburga.

Marko

pre 4 godine

Znate vic kad su se Hrvat i Srbin kladili sta ce biti ako Srbin ode na trg Bana jelicica a Hrvat na Knez Mihajlovu. otiso srbin na dogovorenu lokaciju i ovi ga lincuju.Ode Hrvat na Centar beograd i picne da vice ja sam hrvat, ovi nista ej ljudi ja sam hrvat oni mu se ikrecu i kazu Nimo ti mi krivi. Ovo.mi lici na to I razmislimo sta bi bilo u suprotnoj situaciji.

Saradžogla

pre 4 godine

Марко,ако си србин а власник ЗВАНИЧНО НАЈБОЉЕ АЗБУКЕ НА СВЕТУ погледај на ,,наста ти лици'' текст? ... Има још један виц ... - Као србин шта би било када бих се попео на споменик србину Бану Јелачићу и узвикивао познате српске пароле? ... - При пењању би те спречили хрвати и умлатили као туђег! ... - Ти као хрват би могао да се попнеш у Београду на споменик Кнезу и да слободно узвикујеш усташке пароле! ... - Смео бих? Ви срби сте кукавице!Када сиђем је ли опет нико ништа? ... - Бато,полако,не кажем то већ онда ти бог неће помоћи!Уз то,бато, добро говориш српски језик! ... - Простак! ...

zoki

pre 4 godine

A koliko je dobio taj VLADIMIR . S sto je to zalepio na auto ???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija