• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.12.2019

11:20

PETICIJA - SRBIJO, ODLIKUJ MILOJA! Održao je Crnoj Gori lekciju iz čojstva i junaštva!

Društvo

PETICIJA - SRBIJO, ODLIKUJ MILOJA! Održao je Crnoj Gori lekciju iz čojstva i junaštva!

Podeli vest

Zbog dešavanja nakon usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, službenik Centra bezbednosti Nikšić Miloje Šćepanović posle 30 godina staža sinoć je dao otkaz, jer nije hteo da učestvuje u akciji crnogorske policije protiv građana!

Ovaj potez srpskog heroja iz Nikšića naišao je na neviđeni odjek u čitavoj Srbiji, a sa svih strana stižu pohvale i reči podrške zbog ovog izuzetnog patriotskog poteza i hrabre lične odluke.

Osnivač Srpske lige Aleksandar Đurđev na svom Tviter profilu pozvao je rukovodstvo Republike Srbije da odlikuju Miloja:

- Molim rukovodstvo R. Srbije @avucic @anabrnabic i Njegovu Svetost Patrijarha Irineja da odlikuju Miloja Šćepanovića najvišim odlikovanjima srpske države i srpske crkve. Miloje je dao lični primer čojstva i održao lekciju junaštva. Dostojan ordena Svetog Save i Obilića medalje! - napisao je Đurđev.

Informer je pokrenuo onlajn peticiju kojom vas pozivamo da glasate za to da Srbija odlikuje Miloja Šćepanovića. Peticiju možete da potpišete na OVOM LINKU.

JA SAM VERNIK I PORODIČAN ČOVEK! RADIĆU NEKI DRUGI POSAO! Ovo je heroj Nikšića, INSPEKTOR KOJI JE ODBIO NAREĐENJE I DAO OTKAZ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Neće mu orden dati hleb,nego ga primite u MUP Srbije kad je već tako i ako zaslužuje.

Saradžogla

pre 4 godine

... i direkt na neko mesto za direktora?Samo,bato,da u Crnoj Gori ne dođe do masovnovnog napuštanja policije jer di da ih u Srbiji smestimo po direktoratima?Zamislite crnogorca kao policajca pozornika?Bato,ne ide!Gre'ota!

stule

pre 4 godine

Pa da svaki dan putuje na relaciji Niksic-Prijepolje-Niksic. Da li je to nagrada ili kazna?

Vladimir

pre 4 godine

Sto posto si u pravu,prvo neka mu daju posao u nasem mup-u,jer covek mora da hrani poridicu,a od ordenja se ne zivi,a i dokazao kako se brani srpstvo.

Milutin

pre 4 godine

Uz orden treba mu svaki mesesc uplatiti 500 evra dok se ne penzionise.to bi puno pomoglo.zamisli kad bi na sledecem okupljanju odustalo 500 batinasa.pare su samo papir ali bi puno pomoglo srpskom narodu u cg.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17