• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.01.2020

09:37

"BJELOGRLIĆ IZ OČAJA BALJEZGA BUDALAŠTINE" Glumac pokušao da se izvuče posle skandalozne prepiske pa se još više upetljao! ANTONIJEVIĆ: Lažov ne treba da nastavi sa mahinacijama

Društvo

"BJELOGRLIĆ IZ OČAJA BALJEZGA BUDALAŠTINE" Glumac pokušao da se izvuče posle skandalozne prepiske pa se još više upetljao! ANTONIJEVIĆ: Lažov ne treba da nastavi sa mahinacijama

Podeli vest

Režiser Predrag Gaga Antonijević optužio je pre nekoliko dana glumca Dragana Bjelogrlića da mu je nudio mito ako on, kao član komisije Filmskog centra Srbije, izdejstvuje finansijsku podršku filmu "Jesen samuraja". Sada je ova priča dobila nastavak.

Naime, nakon što je Antonijević spornu prepisku sa Bjelogrlićem u kojoj mu ovaj nudi mito poslao u prilogu mejla  članovima Asocijacije filmskih reditelja Srbije, ova organizacija upitala je glumca da prokomentariše pomenute navode.

Bjelogrlić je negirao ove navode, a ovim povodom ponovo se oglasio i Antonijević.

- Odgovor Bjelogrlića na moje pismo bi bio jako zabavan da posredi nije ozbiljna stvar. Pogotovu tvrdnja da sam našu prepisku u kojoj mi nudi mito falsifikovao i da će on to dokazati pred nadležnim organima. E, da ne bi sad svi večno čekali da se on tim organima obrati ja sam već preduzeo korake  u tom pravcu. Ne treba lažova i korupcionaša pustiti da pod pretpostavkom nevinosti nastavi sa mahinacijama - naveo je Antonijević i dodao da ima zvanični izveštaj Gmaila sa koje adrese mu je Bjelogrlić poslao svoje imejlove. 

 

Foto: Tanjug

 

- Dakle, umesto da sa kompjuterom pod miškom trči u policiju na forenzičku analizu, Bjelogrlić u svom odgovoru na moje  pismo baljezga iz očaja svakakve budalaštine uključujući i falsifikovane imejle - napisao je Antonijević i nastavio:

 - Nije ni tema zašto sam baš sada izašao sa informacijama o Bjelogrlićevim mahinacijama. Kao što sam objasnio u prvom pismu razlozi su isključivo lične prirode. Neću da dozvolim da me bilo ko, a pogotovu Bjelogrlić svojim prljavim kampanjama kao čoveka i profesionalca dovodi u pitanje. Nije ni tema što on hoće od sebe sad da napravi žrtvu nekakvog političkog progona jer zaboga baš kad je pokrenuo borbu protiv upravnog odbora FSC i Jelene Trivan namesti mu zli  “državni” reditelj falsifikovane imejlove. Njemu, Če Gevari srpskog filma. Slatko bih se smejao da mi nije odvratno.

Foto: Insajder/Novak Đurović

 

Antonijević u svom pismu pita i kolege da li "želite da se vaš glas u komunikaciji sa medijima, kulturnom  javnošću i državnim telima nadležnim za našu delatnost čuje i ozbiljno shvati!

- Bojim se da, ako vam glasnogovornik ostane korupcionaš i lažov Bjelogrlić, to sigurno neće poći za rukom. Ne znam  koje zamerke neki od vas imaju na rad FSC-a, pa ne mogu stoga da se izjasnim da li se  sa njima slažem ili ne. Ali, u svakom slučaju podržavam vaše napore i iskreno, treba da radite ono sto mislite da je najbolje za vas. Samo nemojte dozvoliti da prljavština i nemoral jednog čoveka sve to obezvredi - zaključuje Antonijević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sandra

pre 4 godine

Znam da volite skandale jer to vam garantuje čitaoce, ali je vreme da neka imena ostavite na miru. Šta vam sada smeta Bjelogrlić. Čovek ima biografiju iza koje svi vi možete da se sakrijete. Odličan glumac, odličan režiser, dobar producent. Sve ostalo su gluposti.

Slavka

pre 4 godine

Kao umetnik je ok,ali kao covek pokvario se!Vratitese malo unazad!A reziser je car!Sve treba javno reci pa ce misevi u rupe!

Ujka

pre 4 godine

A ja sam čuo, da je Gaga "maznuo" ideju Bjeli i sam digo te pare. Eno, imaju njegovi potpisi, pa se ovom aferom Gaga vadi, "brigo moja predji na drugoga"

straja

pre 4 godine

Nisam znao da je pomenuti "univerzalac" i ANDJEO!!!!,,,cudni su ti "uspesni" i"zapostavljeni" stvaraoci!!!

Izbegavanje

pre 4 godine

Najbolje za Informer da se ne pridruzuje hajci rezima na Bijelogrlica.

Zoran

pre 4 godine

Pitajte užičane ko je i kakav je Antonijević i sve će vam biti jasno. Nit smrdi nit miriše.

Mile

pre 4 godine

Seca li se neko sta je Bjelu nateralo da zanemi kada ga je cerka upitala nesto? Ja sam zaboravio. Zar u ovoj zemlji radnika i seljaka koji su izrdili plejadu svetskih umova stvarno ne moze covek da zivi bez kradje i prevara.

U cemu je problem

pre 4 godine

Ovaj izgleda odbio mito, pa se pokajao?

Nikola

pre 4 godine

Jedini koji ovde baljezga je Vučićević Bjelogrlic je genije, dokazao je to sa Senkama i montevideom. Možete samo da ga mrzite zato što nepodrzava nazadne radikale.

Nikola

pre 4 godine

Jedini koji ovde baljezga je Vučićević Bjelogrlic je genije, dokazao je to sa Senkama i Montevideom ontevideom. Možete samo da ga mrzite zato što nepodrzava nazadne radikale.

Nikola

pre 4 godine

Jedini koji ovde baljezga je Vučićević Bjelogrlic je genije, dokazao je to sa Senkama i Montevideom ontevideom. Možete samo da ga mrzite zato što nepodrzava nazadne radikale.

Ava

pre 4 godine

Rezultati pokazuju sve, Bijela odlican reziser, kvalitetni filmovi i serije i zadao zadatak svim reziserima u Srbiji. Svaka cast Bijeli!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17