• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

15.01.2020

15:09

PRODAJEM DEDOVINU, OBRAZ, SVETINJE I DUŠU! Nenad iz Gračanice OBJAVIO OGLAS KOJI JE UZBURKAO JAVNOST

Društvo

PRODAJEM DEDOVINU, OBRAZ, SVETINJE I DUŠU! Nenad iz Gračanice OBJAVIO OGLAS KOJI JE UZBURKAO JAVNOST

Podeli vest

Prodajem dedovinu, svetinje, obraz i dušu! A sve to zbog pojedinaca koji su na vlasti, kako u kosovskim, tako i u srpskim institucijama na našem Kosovu i Metohiji! Predsedniče naš Aleksandre Vučiću pomagaj ili će naše Kosovo ravno pusto ostati.

Tabla sa ovim natpisom osvanula je u Lapljem Selu u Gračanici i izazvala je veliku pažnju javnosti. Autor ovog oglasa je Nenad Nedeljković iz Lapljeg Sela, otac dvoje dece, koji kaže da je tablu postavio zato što je revoltiran načinom na koji je Privremeni organ opštine Priština sproveo konkurs za dodelu poljoprivrednih mašina, a još više ga je pogodilo kada je video ko su osobe koje su dobile te mašine.

-Ljudi koji rukovode Privremenim organom te mašine daju samo ljudima koji su im bliži, užem krugu rođaka i prijatelja. Za nas obične smrtnike toga nema. Nisam ja ovu tablu postavio zbog prodaje kuće, kupaca iz albanske zajednice ima koliko hoćete, svi oni žele da kupe od Srba samo da nas što pre oteraju odavde. Ovo je opomena. Želim da ostanem i opstanem ovde - rekao je Nedeljković i dodaje da je pomoć dobio samo jednom i to od opštine Gračanica.

Foto: Informer

 

Na Privremeni organ opštine Priština ljut je i I Slaviša Karadžić, koji, takođe, živi u Lapljem Selu.

-Delili su mašine, traktore, sejalice, a dobili sui h oni koji to sve već imaju. Tražio sam krov za kuću, koji samo što nije pao, nisu mi dali. Ti koji su dobili te poljoprivredne mašine su unapred aplicirali i onda su samo navodno, da bi sebe opravdali, raspisali konkurs za koji niko nije znao da postoji - rekao je Slaviša Karadžić.

Predsednik Privremenog organa opštine Priština Ljubinko Karadžić kaže da postavljanje bilborda nije način za ispunjavanje ličnih ciljeva.

-Ovde ima mnogo ugroženijih porodica nego što je njegova, on ima jedno primanje, radi u lokalnoj instituciji, zaposlili smo ga pre pet ili šest godina. Svakako da mu je potreban posao i za suprugu, ali postoji mnogo bračnih parova i porodica u kojima niko nije zaposlen, nije pošteno prema njima da ucenom dođe do posla za svoju suprugu - rekao je predsednik Privremenog organa opštine Priština Ljubinko Karadžić i dodaje kaže da spisak koji je dospeo u javnost nije konačan, već je reč o kompletnoj listi zahteva poljoprivrednika.

Foto: Informer

 

-Niko nije dobio traktor ili neku skupu mašinu, gledali smo da podelimo što više, da bude što više zadovoljnih i delili smo jeftinije poljoprivredne mašine. Nijedan od tih poljoprivrednika nije došao da se žali Privremenom organu opštine Priština, meni se niko nije požalio na rad komisije - rekao je Karadžić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Свака власт је устајала вода, што више стоји... - више смрди...! Па и на српском Косову...Него дајте младе и неискварене људе...Ове "проверене" кадровике шаљите у "пензију" ако већ нећете у затвор...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija