• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.01.2020

13:22

STEFANOVIĆ U ZAJEČARU! Ministar se sastao sa porodicom Jović u kojoj je posao vatrogasca tradicija! (FOTO)

Društvo

STEFANOVIĆ U ZAJEČARU! Ministar se sastao sa porodicom Jović u kojoj je posao vatrogasca tradicija! (FOTO)

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović susreo se u Zaječaru, gde je juče otvorio novu Vatrogasno-spasilačku stanicu, i sa porodicom Jović u kojoj poziv vatrogasca polako prerasta u tradiciju

 

Stefanović je razmenio utiske sa penzionisanim i aktivnim vatrogascima, sinom i ocem Draganom i Vladimirom Jovićem, o prvoj novoizgrađenoj stanici posle gotovo četiri decenije u Srbiji, kao  i poboljšanju uslova rada vatrogasaca-spasilaca.

Foto: MUP Srbije

Ministar je želeo da nakratko ugosti Joviće koji su život posvetili ovom požrtvovanom pozivu, počev od Dragana koji je skoro ceo radni vek od 1980. do 2006. proveo obavljajući poslove vatrogasca-spasioca, a nakon penzionisanja se priključio Dobrovoljnom vatrogasnom društvu u Sokobanji, čiji je danas predsednik.

Foto: MUP Srbije

I njegov sin Vladimir krenuo je očevim stopama i od 2008. godine je vatrogasac-spasilac u Sokobanji, čija jedinica je upravo u sastavu zaječarskog bataljona, i koji važi za požrtvovanog i odličnog kolegu i tokom intervencija, ali i mimo dužnosti.

Njegov osmogodišnji sin Viktor otkrio je ministru u razgovoru da i on želi da radi u MUP-u kad poraste, ali ne kao vatrogasac, već specijalac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija