• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.02.2020

11:40

DRŽAVA BRINE O VOJSCI! Vulin: Zahvaljujući predsedniku Vučiću bolji je položaj vojnika!

Društvo

DRŽAVA BRINE O VOJSCI! Vulin: Zahvaljujući predsedniku Vučiću bolji je položaj vojnika!

Podeli vest

Ministar odbane Aleksandar Vulin izjavio je da povećanja plata vojnika zavisi od stanja javnih finansija, ali da vojska ima podršku predsednika Aleksandra Vučića i da će država odvojiti za vojsku koliko bude mogla

- Povećanje plate zavisi od toga koliki će nam biti bruto društveni proizvod, koliki će nam biti deficit i suficit. Dakle, zavisi od stanja javnih finansija, a ono što je sigurno, imamo podršku našeg vrhovnog komandanta i koliko god država bude mogla da odvoji, zahvaljujući i njegovoj podršci, odvojiće za svoju vojsku - rekao je Vulin.

Vulin je rekao da će biti zadovoljan kada vojska bude još snažnija, još naoružanija, još obučenija, još opremljenija, a naravno i kada standard pripadnika vojske bude još viši.

VUČIĆ O LITIJAMA U CRNOJ GORI: Ne očekujem povlačenje zakona, ali podržavam narod koji se mirno bori za svoja prava!

 



On je istakao da je predsednik i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić razgovarao sa vojnicima i izneo konkretna rešenja kako doći do povećanja osnovne vojničke plate, kako da se obezbedi da oni koji imaju najniža primanja imaju viša primanja i kako da se ojača njihov materijalni položaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZAPAMTITE MOJE REČI, OVO SE NEĆE MENJATI NAREDNIH 10 GODINA! Predsednik Vučić o smanjenju cenzusa: NI OD KOGA NEĆU DA TRAŽIM DA GLASA NI ZA ŠAPIĆA, ŠEŠELJA, ČEDU ILI GOCU ČOMIĆ! (VIDEO)
Politika

ZAPAMTITE MOJE REČI, OVO SE NEĆE MENJATI NAREDNIH 10 GODINA! Predsednik Vučić o smanjenju cenzusa: NI OD KOGA NEĆU DA TRAŽIM DA GLASA NI ZA ŠAPIĆA, ŠEŠELJA, ČEDU ILI GOCU ČOMIĆ! (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić nenajavljeno je posetio pripadnike 5. bataljona Vojne policije u kasarni "Topčider". Tom prilikom komentarisao je izmene izbornih zakona, spuštanje praga cenzusa i odredbu koja propisuje da žene čine 40 odsto na svakoj izbornoj listi

09.02.2020

13:55 >> 14:19

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija