• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. M.

21.02.2020

23:20

KO JE OVDE LUD? ŠIPTARKA KOJA SLAVI OVK REKLAMIRA SE PO SRBIJI!? Firmi "Beosport" važniji profit nego zaštita zemlje u kojoj posluje

Društvo

KO JE OVDE LUD? ŠIPTARKA KOJA SLAVI OVK REKLAMIRA SE PO SRBIJI!? Firmi "Beosport" važniji profit nego zaštita zemlje u kojoj posluje

Podeli vest

Pevačica Dua Lipa otvoreno podržava šiptarske teroriste, a beogradska firma postavila je njene fotografije na reklamama

Šiptarska pevaljka i miljenica OVK Dua Lipa, koja je nedavno čestitala samoproglašenoj državi Kosovo godišnjicu takozvane nezavisnosti, osvanula je na reklamama u radnjama srpske kompanije "Beosport" širom Srbije?! Posteri ove osvedočene srbomrziteljke u više od 30 radnji bili su postavljeni i tokom proslave Dana državnosti Srbije, 15. februara.

POBEDA INFORMERA! ŠIPTARKA RITA ORA "proterana" sa bilborda! Povučena reklama pevačice koja podržava OVK zločince

Reklama sa likom Due Lipe, koja malo-malo provocira i iritira srpsku javnost veličajući veliku Albaniju i zločine OVK, našla se i u "Beosportovoj" radnji u jednom od najprometnijih tržnih centara u Beogradu, "Delta sitiju", i to na najupadljivijem mestu, na samim vratima, kuda svi posetioci moraju da prođu.

Reakcija posetilaca

- Prosto mi je neverovatno da tu stoji fotografija žene koja ne propušta priliku da svuda naglasi da je bila žrtva navodnog srpskog terora na Kosovu iako u vreme kosovskog sukoba ni ona ni njeni roditelji nisu bili na Kosovu. Čest sam posetilac "Delta sitija" i baš sam bila pogođena ovim potezom "Beosporta", pogotovu kad sam pre neki dan pročitala da je Kosovu čestitala takozvanu nezavisnost. Pitam se da li bi negde na Kosovu mogla, makar u lokalnom bircuzu, da osvane slika bilo koje naše pevačice, čak i one totalno apolitične. Naravno da ne, jer bi se odmah našla na udaru Šiptara - rekla je naša čitateljka M. N. i pita da li naše firme uopšte vode računa o onome što se zove "marketinški patriotizam" ili im je samo profit bitan.

SKANDALOZNO! Šiptarka Rita Ora smeje se Beograđanima u lice! Tačijeva i Haradinajeva omiljena pevačica na prestoničkim bilbordima!

Foto: Informer DN

 

Ko je Dua Lipa

- rođena avgusta 1995. u Londonu
- Albanka po nacionalnosti
- prvi singl objavila 2015.
- otac joj je pevač Dukađin Lipa, koji je sa suprugom napustio Prištinu 1990.
- 2008. godine se preselila na Kosovo, da bi se 2010. vratila u London

U "Beosportu" su nam rekli da su svesni činjenice da im poster sa likom Due Lipe, inače rođene Britanke šiptarskog porekla, i te kako narušava poslovni imidž, ali da su se i sami našli "u nebranom grožđu".
- Dua Lipa je globalni promoter za zimsku kolekciju 2019/2020. engleskog brenda "Pepe džins", čiji smo mi zastupnici. Čim smo dobili reklamne postere, skrenuli smo partneru pažnju da bi zbog njenih izjava i uopšte celokupne političke situacije u zemlji mogli izazvati neželjeni efekat. Zato smo im tražili da nam pošalju "zamenske postere", odnosno reklame sa likom neke druge manekenke. Rekli su nam da ih nemaju i da im je Lipa generalni promoter. Preuzeli smo i iskoristili reklamni materijal koji su nam poslali, međutim, iskreno, i nama su lično zasmetali njeni poslednji istupi i čestitanje takozvanog rođendana Kosovu, tako da ćemo narednih dana sve te reklame izbaciti iz naših radnji - rekla je za "Informer" Snežana Radović iz marketinga kompanije "Beosport".

Foto: Informer DN

Izostala kazna

U "Delta sitiju", samo jednom od nekoliko tržnih centara gde "Beosport" ima radnje, rečeno nam je da u nadležnosti njihovog poslovanja nije da se bave "promotivnim licima koje brendovi u našem šoping-molu koriste, niti sa njihovim stavovima i opredeljenjima".
- "Delta siti" kao preduzeće bavi se iznajmljivanjem prostora. Sve radnje u tržnom centru su u obavezi da poštuju Pravilnik koji se prevashodno odnosi na kontrolu i zabranu radnji koje na direktan način ugrožavaju naš rad. Za estetski izgled reklame, slogan i u ovom slučaju promotivno lice nemamo adekvatan mehanizam kojim bismo mogli da kontrolišemo taj sadržaj, pogotovo u slučaju kada ti elementi ne utiču direktno na rad našeg centra ili na kršenje zakona - rečeno je u "Delta sitiju".

I Rita Ora se smejala s bilborda

Foto: Informer DN

 

I Lipina istomišljenica,kada je u pitanju Kosovo, albanska pevačica Rita Ora prošle godine osvanula je na 27 bilborda širom Beograda. Rita Ora koja kao i Lipa, inače, javno podržava OVK zločince i poziva na stvaranje velike Albanije, u oktobru 2019. na bilbordima je reklamirala nakit i satove koji se prodaju u radnjama kompanije BPM.
Posle pisanja Informera ova firma je ekspresno povukla fotografije sa svih bilborda.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Prvo da prođe ovo naprednjačko ludilo, pa će se i ovakve stvari rešavati.Sve se ovo dešava od kada je Aleksandar Vučić predsednik. Ali,ima Vladalac decu. Ima ćerku Milicu.

AMatić

pre 4 godine

Pa lepo ako oni samo iznajmljuju prostor a iznajmljivač provocira građane sa likom podržavaoca šiptrske ovk, šta se čeka na farbanje provokativnih izloga.

Malena

pre 4 godine

Хвала на информацијама, више нећемо куповати ту марку, а у наредном периоду ћемо заобилазити и Беоспорт! Нека купују шиптари и британци, Срби не морају!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija