• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Tanjug

21.02.2020

13:44

PET MILIJARDI EVRA ZA PUTEVE! Planom "Srbija 2025" gradiće se na svakom koraku! (VIDEO)

Društvo

PET MILIJARDI EVRA ZA PUTEVE! Planom "Srbija 2025" gradiće se na svakom koraku! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Aleksadnar Vučić objavio je na zvaničnom instagram nalogu "budućnostsrbijeav" kratak video u kojem podseća da je planom "Srbija 2025" predviđeno i izdvajanje pet milijardi evra za putnu infarstrukturu

Ističe i da je od 2012. godine do danas izgrađeno i otvoreno 350 kilometara puteva koji prolaze kroz celu zemlju.

- Srbija budućnosti se gradi na svakom koraku - poručuje se u video snimku.

Vučić je i juče, na drugom instagram nalogu "avucic", objavio video SNS, "Srbija u kojoj deca žele da žive", u kojem se ističu ekonomski rezultati, uz podsećanje da je prosečna plata 2010. bila 331 evro, 2019. 480 evra, a da će kroz plan "Srbija 2025" do 2025. godine biti ostvarena prosečna plata od 900 evra.

- Građani Srbije zaslužuju boji životni standard i naš plan je da to ostvarimo - navodi se u tom spotu SNS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srbija budućnosti se gradi na svakom koraku! ??

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) дана 21. Феб 2020. у 2:59 PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 4 godine

Za spas istocne Srbije i Banata potrebno je napraviti most preko Dunava kod Bele Crkve i time sposjiti ove dve regije, kao sto treba i most kod Banostora ili Beocina koji bi spojio Sremsku stranu i Backu i time smanjo putovanja i rasteretio Novi Sad. Ta dva mosta bi za severni seo Srbije znacila preporod i zaostale sredine napravila naprednim sredinama. Nikako ne treba pravoti most u Novom Sadu koji ce ici na bulevar Evrope sa Fruske gore jer bi to sahranilo Novi Sad i napravilo nevidjene guzve u saobracaju vec taj most treba napraviti kod Begeca sa Backe strane i odatle povezati autoputem i napraviti industrijske zone zaista van grada. Nadam se da ima neko odgovoran da ovo procita i shvati kao razvojne projekte Srbije dugorocno.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija