• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.03.2020

07:41

DERIKOŽE! Privatne laboratorije BEZOBRAZNO SKUPO naplaćaju testove na koronavirus

Društvo

DERIKOŽE! Privatne laboratorije BEZOBRAZNO SKUPO naplaćaju testove na koronavirus

Podeli vest

U Srbiji nema zaraženih koronavirusom, a sumnjivi slučajevi testiraju se svakodnevno

Međutim, poslednjih dana odjeknula je vest da su pojedine privatne klinike i laboratorije u svoju ponudu uvrstile testove na ovaj virus, i to po ceni od 14.000 do čak 19.000 dinara.

- Ministarstvo zdravlja će preko svoje inspekcije da proveri sve i utvrdi tačnost ovih navoda. Napominjemo da su testiranja koja se obavljaju preko Klinike za infektivne i tropske bolesti KCS i Institut "Torlak" za sve naše građane besplatna i jedina validna - kažu za Informer u resornom ministarstvu.

Foto: AP PHOTO

U MAĐARSKOJ POTVRĐENI PRVI SLUČAJEVI ZARAZE KORONAVIRUSOM!

Dve osobe smeštene u bolnicu2.000 PUTNIKA U KARANTINU! Ustanovljeno da je među njima BIO AUSTRIJANAC ZARAŽEN KORONAVIRUSOM!

Prema nezvaničnim informacijama, pojedine privatne laboratorije navodno uzorke testova na koronavirus šalju u inostranstvo, a rezultati se čekaju pet dana.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mikac

pre 4 godine

te prevarante treba dobro kazniti , pa gde će im duša? sramota bre! zar su oni srbi? imaju li imalo humanosti u duši a ne da narod gleda kroz novac. ponekad se stvarno zastidim sto sam srbin.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija