• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.03.2020

13:54

JURIĆ OTKRIO NOVE DETALJE O POLITIČARU PEDOFILU! Oglasio se posle gostovanja o kome bruji Srbija!

Društvo

JURIĆ OTKRIO NOVE DETALJE O POLITIČARU PEDOFILU! Oglasio se posle gostovanja o kome bruji Srbija!

Podeli vest

Igor Jurić šokirao je čitavu Srbiju kada je u Jutarnjem programu izjavio da poseduje fotografije jednog veoma poznatog političara "kako radi određene stvari sa decom".

On je dodao i da je reč o nekome koga svi znaju, kao i da taj političar sada učestvuje u kampanji i obećava bolju život za građane.

U javnosti se podigla velika bura posle Jurićevog gostovanja, a na svakom koraku se spekuliše o kome je reč.

Ovim povodom oglasio se i Jurić na Tviteru, koji je napisao da taj političar nije zaposlen u Vladi Srbije.

 

 

"Političare i određene javne i uticajne ličnosti za koje imamo saznanja da su pedofili  nisu zaposleni u Vladi Republike Srbije. Ne želim da moja borba služi drugima za lične i političke obračune. Sva moja gostovanja i intervjue možete pregledati, stojim iza svake svoje izgovorene reči", napisao je Jurić.

Foto: Printscreen Prva

Na pitanje u komentarima ispod ove objave, zašto je važno da li su ili nisu zaposleni u Vladi, Jurić je odgovorio da je važno jer to nije rekao.

Podsetimo, Jurić je danas u Jutarnjem programu na Prvoj izjavio da poseduje fotografije sa snimaka kako jedan poznati srpski političar "radi određene stvari sa decom".

"Da imam krunske dokaze, kao što smo imali u prethodnom slučaju, naravno da bih dao. Nemam svedočenja, imam fotografije koje su nastale sa kamere, ali to na sudu nije dovoljno. Vidi se kako radi određene stvari sa decom. Meni je potrebno svedočenje i ja sam zato izašao u javnost, kao što su se javile žrtve drugih moćnih ljudi, tako i u ovom slučaju. Ja im kažem zaštiću vas, staću ispred vas", istakao je Jurić.

On je dodao i da mu je veoma teško da gleda tu osobu kako gostuje na televiziji, jer je jedna takva osoba ubila njegovu ćerku Tijanu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

U javnosti se podigla velika bura posle Jurićevog gostovanja, a na svakom koraku se spekuliše o kome je reč. Ovim povodom oglasio se i Jurić na Tviteru, koji je napisao da taj političar nije zaposlen u Vladi Srbije... Aaaa-haaaaa! To znači da je taj političar ipak...

Vlado

pre 4 godine

Kako će neko i posle svega ovoga izaći pre tužioca da svedoči protiv moćnog političara, kad će sudija okrivljenom odrediti KAZNU KUĆNOG PRITVORA, odnosno nosiće nanogicu???!!! Koje mi imamo IDIOTE u sudstvu!!!

ogi

pre 4 godine

samo napred gosp. juricu! olos mora da bude u zatvoru

Mario Sarafciger

pre 4 godine

Ako ne zelis da kazes o kome se radi to znaci da si i ti saucesnik

Marcco

pre 4 godine

Da li su snimci urađeni sa saglasnošću pedofila? Ako nisu, onda nije primenljivo na sudu kao dokazni materijal i ne samo to, već pedofil ima pravo da tuži za narušavanje privatnosti.

Eu

pre 4 godine

Ovog coveka drzava treba da zastiti,jer se on Bori za decu, samo napred I NASA pomoc I iskorenices pedofile

Djordje milosavljevic

pre 4 godine

Da pogadzamo novinari juricevu tajnu...

MM

pre 4 godine

IRITANTAN COVEK KOJI SKUPLJA POLITICKE POENE NA LOS NACIN

Ja035

pre 4 godine

Ne znam kako informer sme ovo da objavi? Pazi: političar, u kampanji obećava bolju budućnist itd. pa mora da je neko iz SNS-a. Auuuu, pući će tikva.

Ljubiša

pre 4 godine

U kampanji svi političari obećavaju bolju budućnost, a neki i obećavaju plate od hiljadu evra i to za šest meseci... Neki iz SszS-a. Pukla tikva,a?

Boško

pre 4 godine

Проблем је у оном што је напосао у свом коментару Владо.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija