• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.03.2020

16:55

NOVE MERE VLADE SRBIJE: Italijanski državljani koji su sleteli u Niš vraćeni u Italiju

Društvo

NOVE MERE VLADE SRBIJE: Italijanski državljani koji su sleteli u Niš vraćeni u Italiju

Podeli vest

Italijanski državljani koji su danas sleteli u Niš avionom iz Bergama vraćeni su u Italiju u skladu sa merama koje je usvojila Vlada Srbije, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu zdravlja.

Srpski državljani sa tog leta stavljeni su u kućni nadzor.

Profesor Branislav Tiodorović iz tima epidemiologa koji prate situaciju sa koronavirusom bio je na licu mesta i ispratio primenu vladinih preporuka.

Avion iz Bergama, kompanije Rajaner, sleteo je danas na niški aerodrom "Konstantin Veliki" po redovnom letu u 14.05 sati.

Vlada Srbije je na sednici održanoj prepodne odlučila da stranim državljanima koji dolaze iz područja sa intenzivnom transmisijom korona virusa, odnosno iz Italije, pojedinih provincija Kine, iz Južne Koreje, Irana i delova Švajcarske privremeno bude zabranjen ulazak u našu zemlju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija