• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.Dakić

16.03.2020

13:52

HVALA, BRAĆO KINEZI! Stigla prva pomoć iz Kine - TESTOVI ZA KORONAVIRUS!

Društvo

HVALA, BRAĆO KINEZI! Stigla prva pomoć iz Kine - TESTOVI ZA KORONAVIRUS!

Podeli vest

U Srbiju je stigla prva pomoć iz Kine - testovi za detekciju virusakorona, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić

Foto: Informer


Brnabić je izrazila veliku zahvalnost prijateljima iz Kine, dodajući da je reč o jednoj kineskoj humanitarnoj organizaciji sa centrom u kineskom Šenženu.

Foto: Informer



- To je urađeno u koordinaciji Ambasade Kine u Beogradu i Vladom Srbije, uz ogromnu pomoć predsednika Vučića. Velika zahvalnost na pomoći u ime svih građana - rekla je Brnabić i dodala da se mogu očekivati i nove donacije.
 

 

Premijerka je najavila da će danas obići Infektivnu kliniku KCS da bi videla kako rade, da podrži lekare i medicinske sestre, a narednih dana i druge ustanove u drugim gradovima.

Foto: Informer



Brnabić je rekla da su pripadnici Vojske Srbije već ispred pojedinih institucija, kako bi iz zaštitili i pokazali da je država tu i da će ih čuvati na svaki način.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Almir

pre 4 godine

Sto nas narod kaze pamti pa vrati, hvala braci Kinezima.Presednice Vicicu, molim vas da cenite ovakve gestove nama prijateljskih naroda.Hvala jos jednom na ovako nesebicnom gestu braco Kinezi.

bube

pre 4 godine

Hvala tradicionalnim prijateljima Kinezima. Naš predsednik je veliki čovek- patriota. Potrebno je da se bez odlaganja javi Rusiji za pomoć, jer će nam sigurno i oni pomoći.

Dejan

pre 4 godine

U Svedsku i Norvesku ,Kina je poslala mnogo medicinske pomoci u vidu respiratora i lekova

Miro

pre 4 godine

EU je još gluplja nego što je to moguće zamisliti, Srbija je okružena članicama EU, iz EU je stigao virus u Srbiju. Kakva je logika kojom se vode glupa i koji upravljaju EU kada se izleče valjda misle da će neki evropski komesar da dekretom zaustavi virus ako ga bude u Srbiji ili će zbog evropske budućnosti ispostaviti zahtev za kolektivno samoubistvo. Da li oni imaju nekog makar studenta medicine da im objasni sta je virus?

Nebojša Joveljić

pre 4 godine

Ja mislio da će ovu pomoć istovarati viljuškarima, kad ono samo jedan mali paketić koji neće biti dovoljan ni da se testiraju stanari neke omanje zgrade u Beogradu. Ipak hvala našoj komunističkoj braći iz Kine. Siguran sam da veća pomoć ubrzo slijedi.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija