• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2020

23:01

KORONA OBARA CENU GORIVA U SRBIJI! KRAJEM MAJA ŠOK CIFRA! Evo koliko će pojeftiniti benzin!

Društvo

KORONA OBARA CENU GORIVA U SRBIJI! KRAJEM MAJA ŠOK CIFRA! Evo koliko će pojeftiniti benzin!

Podeli vest

Gorivo u Srbiji je proteklih pet dana, zbog krize izazvane širenjem virusa korona, pojeftinilo za oko tri dinara

Od početka epidemije dizel i benzin pojeftinili su za oko deset dinara, a kako cene padaju za oko tri dinara za nedelju dana i ukoliko se takav trend nastavi, očekuje se da do kraja maja evrodizel košta jedan evro, a benzin i manje od toga.

- Gorivo je već znatno pojeftinilo, cene padaju od kraja januara. Samo u poslednjih pet dana imamo pojeftinjenje od tri dinara. Benzin tako sada košta 143,9 dinara za litar, evrodizel 153,4 dinara, a TNG 79,4 dinara po litru. Očekujem da se takav trend nastavi, u narednih nedelju dana očekujem pojeftinjenje od dodatna tri dinara - kaže Srđan Knežević, vlasnik kompanije "Knez petrol".

KORONA PONOVO SPUSTILA CENU NAFTE! Kriza na berzi!

SIRIJA KREĆE NA AMERE, CILJ JE OTERATI IH SA NAFTNIH POLJA, DOSTA SU KRALI SIRIJSKU NAFTU! Ovo može da znači samo veliki rat sa SAD!

Kretanje cena goriva

derivat         cena na kraju januara           sadašnja cena          predviđena cena za 7 dana
benzin             153,9                                   143,9                              140,9
evrodizel         163,9                                   153,4                              150,4
TNG                85,9                                   79,4 78,4
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 4 godine

Mislim da cena goriva apsolutno nema veze sa virusom. Cena sirove nafte je danas 24,88 dolara/barel!?! Takva cena nije bila 20 godina....

najgori smo

pre 4 godine

ovde u nemackoj je dizel 1,06€ ali to je verovatno zato shto nemci imaju manje plate od nas.

Aleksandar

pre 4 godine

Nije to zbog korona virusa uopste nego vraćaju se cene na ono sto su bile pre zime. A i barel nafte je odavno pojeftinio onda kad su skakale cene bio je preko 100$ po barelu sad je oko 40. A cene već dugo isto stoje.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija