• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2020

19:58

U SRBIJI POČEO POLICIJSKI ČAS! ZABRANJENO KRETANJE OD 20 DO 5 ČASOVA!

Društvo

U SRBIJI POČEO POLICIJSKI ČAS! ZABRANJENO KRETANJE OD 20 DO 5 ČASOVA!

Podeli vest

U Srbiji je u 20 časova počeo policijski čas. Pred početak policijskog časa, beogradskim ulicama kružio je policijski automobil sa razglasom

Organi reda na taj način pozivali su građane da krenu ka kućama i ispoštuju meru koja je doneta na jučerašnjoj sednici Vlade, a stupila je na snagu danas.

Podsećamo, ova mera podrazumeva da građani ne smeju biti na ulicama od 20 do 5 časova, osim ako nemaju posebnu dozvolu da zbog posla koji obavljaju moraju biti napolju u to vreme.

(VIDEO) NAJRIGOROZNIJA MERA DO SAD! Vučić: Od sutra uveče, UVODI SE POLICIJSKI ČAS! Ovo važi za SVE GRAĐANE, OD 20 ČASOVA DO 5 UJUTRU!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Paja penzioner

pre 4 godine

...Ја сам цео век , бежао са "часова"...

PRVI PUT PO DŽEPU, DRUGI PUT ĆORKA! Određene drastične novčane kazne ZA ONE KOJI NE POŠTUJU POLICIJISKI ČAS, ko ponovi prekršaj mogao bi i u ZATVOR!
Društvo

PRVI PUT PO DŽEPU, DRUGI PUT ĆORKA! Određene drastične novčane kazne ZA ONE KOJI NE POŠTUJU POLICIJISKI ČAS, ko ponovi prekršaj mogao bi i u ZATVOR!

Ukoliko policija nađe na ulici tokom noći osobu van njene adrese prebivališta ili boravišta, a da za to nema posebnu dozvolu, odmah podnosi krivičnu prijavu.Ko bude kršio policijski čas i nađe se na ulici između osam uveče i pet ujutro, biće kažnjen sa 150.000 dinara, a ako delo više puta ponovi mogao bi da dobije i zatvorsku kaznu do tri godine!

18.03.2020

15:21

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija