• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: BLIC

20.03.2020

16:16

(KOMPLETAN SPISAK) OVDE ĆE STARIJI OD 65 GODINA U NEDELJU OD 4 DO 7 ČASOVA MOĆI DA KUPUJU!

Društvo

(KOMPLETAN SPISAK) OVDE ĆE STARIJI OD 65 GODINA U NEDELJU OD 4 DO 7 ČASOVA MOĆI DA KUPUJU!

Podeli vest

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija obelodanilo je spisak 829 trgovinskih objekata koji su predviđene za rad nedeljom od 4.00 do 7.00, a u kojima će moći da se snabdevaju stariji građani od 65 godina

Na spisku se nalaze trgovinski objekti u celoj Srbiji, sa tačnim adresama.

Kompletan spisak pročitajte OVDE.

Podsetimo, nakon proglašenja vanrednog stanja, ali i uvođenja svojevrsnog policijskog časa od 20.00 do 5.00, svim licima starijim od 65 godina tokom celog dana je zabranjen izlazak iz njihovih domova.

Njima su prethodnih dana u pomoć priskakali članovi porodica, komšije, volonteri organizovani po opštinama, kako ne bi morali da izlaze iz svojih domova i izlažu se riziku da budu zaraženi korona virusom.

Međutim, kako bi se izašlo u susret našim starijim građanima, odlučeno je da se u nedelju, u ranim jutarnjim satima, organizuje otvaranje velikog broja trgovinskih objekata koji će biti namenjeni samo za njih, u periodu od 4.00 do 7.00 ujutro.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovan

pre 4 godine

Poštovani, za VRAČAR samo jedna radnja Merkator (možda IDEA) Makenzijeva 81 i to je sve...!!!!!???? STVARNO MALO ZA PENZIONERSKU OPŠTINU VRAČAR, Molim Vas Korigujte i ubacite AROMA ul. Njegoševa ...i Makenzijeva.... Hvala i Čestitam na uspešnoj BORBI...!!!!!

jovan

pre 4 godine

Poštovani, opština VRAČAR ima 480-000 stanovnika, većina starijih od 65 godina a dodelili ste nam SAMO 3 prodavnice i to na PERIFERIJI OPŠRINE... Tempo Bačvanska ulica, IDEA Južni Bulevar i IDEA Makenzijeva 81...u ovoj prodavnici ne može da stane više od 20 kupaca jedan uz drugoga...!!!!! Veliki promašaj. Plašim se da će od zore biti redova ispred ove prodavnice jer pokriva ogroman gusto naseljen prostor... Molim Vas informišite Odgovorne, ako treba i Predsednicu Skupštine Srbije nebi li aktivirali još desetak radnji - ispravke u hodu. Hvala

VESNA

pre 4 godine

Ne znam da li sam ja to glupa ili i drugi ne znaju kako da dođu do spiska prodavnica za penzionere. Na svim portalima, pa i kod vas stoji: "Kompletan spisak možete pročitati OVDE", ali klikom na taj link ne dolazimo do spiska. Na većini mesta stoji da nemamo prava pristupa podacima! Molim vas u svoje ime, a verujem da bi i drugi to pozdravili, da objavite ceo spisak u tekstu i to odmah, jer mnogi neće znati koje prodavnice rade i gde sutra u cik zore da idu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija