• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2020

13:41

KINESKI NAROD ZAUVEK UZ SRBE, ZAJEDNO ĆEMO POBEDITI SVE! Kinezi uče srpski da bi nam poslali snažne poruke, poslušajte ih! (VIDEO)

Društvo

KINESKI NAROD ZAUVEK UZ SRBE, ZAJEDNO ĆEMO POBEDITI SVE! Kinezi uče srpski da bi nam poslali snažne poruke, poslušajte ih! (VIDEO)

Podeli vest

Brojni studenti u Kini uče srpski jezik kako bi nam poslali poruke prijateljstva i podrške!

Video koji je objavila ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo prikazuje koliko je jako prijateljstvo kineskog i srpskog naroda!

Brojni studenti naučili su naš jezik kako bi nam uputili poruke da se držimo, da imamo njihovu podršku, ali i zahvalnost što smo bili uz njih kada je bilo najteže!

"Zajedno možemo pobediti sve", "Kinezi su uz vas", "Kineski narod zauvek stoji uz srpski narod", "Mi volimo Srbiju, želimo vam sve najbolje", "Uvek ćemo podržavati Srbiju, delimo dobro i zlo, naše prijateljstvo je čelično", samo su neke od poruka koje su uputili našem narodu i to na srpskom jeziku!

Jedan od njih snimio je i pesmu, a evo kako zvuče reči podrške:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goca

pre 4 godine

Hvala nasim prijateljima iz Kine! Srce mi je puno ponosa, sto smo prijatelji, i u dobru i u zlu. Jos jedan veliki poljubac od nas za vas.

Nesa

pre 4 godine

Gledao sam ovaj snimak. i znate sta. I od ovog moze da se rikne. Prosto se pitam, kako uzvratiti na ove melem reci?

milan lala

pre 4 godine

Hvala KIneskoj braci na podrsci i pomoci . Srbija nikada nije zaboravila ili izneverila svoje prijatelje kroz celokupnu svoju istoriju . Sa Kinezima ostacemo zauvek braca i prijatelji .

Branislav

pre 4 godine

Braćo Kinezi, gledam i slušam Vaše poruke podrške Srbiji i njenim građanima i plačem od sreće. Ne znam kojim rečima da Vam se zahvalim, Živela Kina, živeo Kineski narod, neka je večno prijateljstvo Kine i Srbije!!!

Vlado

pre 4 godine

Prijatelji se poznaju u nevolji. Hvala rukovodstvu Kine i kineskom narodu.

ivana

pre 4 godine

Ne nasedajte na jeftine kineske propagande...to je vrlo opasna i uigrana masinerija, da nam svima dodje glave...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija