• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Prva

24.03.2020

11:00

PAŽNJA, PAŽNJA, OSTANITE KOD KUĆE, NIJE GOTOVO! Njegov glas svi pamte od bombardovanja, a sad ima VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Društvo

PAŽNJA, PAŽNJA, OSTANITE KOD KUĆE, NIJE GOTOVO! Njegov glas svi pamte od bombardovanja, a sad ima VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Podeli vest

Načelnik centra za obaveštavanje u vreme NATO bombardovanja Avram Izrael izjavio je da je danas, kada se suočavamo sa korona virusom, ključ u našim rukama, za razliku od 1999. godine kada je malo toga od nas zavisilo.

On je u uključenju za TV Prva rekao da smo sada u novom ratu sa nevidljivim neprijatelj i da sve zavisi od nas.

"Ključevi pobede protiv nevidljivog neprijatelja su u našim rukama. Zavisi od naše discipline, pridržvanja mera. Ključ je u našim rukama za razliku od 1999. godine kad je malo zavisilo od nas, danas gotovo sve zavisi od nas", rekao je Izrael.

Ispričao je da ga i danas, kada se seti NATO bombardovanja, još u neverici.

"I tada kao i sada, bili smo u prilici da štitimo svoje živote. Uspeli smo i 1999. izašli smo iz te priča, pouku nismo izvukli, civilne zaštite setimo se kada je loše", rekao je Izrael i naveo da će kada sve ovo prođe biti rilika da se i o tome priča.

Upitan koji događaj najviše pamti iz perioda bombardovanja, koje je poočelo na današnji dan pre 21 godinu, Izrael je rekao da je mnogo trenutaka koje pamti i naveo da je među njima sećanje na izgubljnei mladi život Milice Rakić koja bi danas imala 25 godina.

Naveo je da građani pamte njegove poruke tokom bombardovanja, a da bi njegova poruka danas bila:

"Pažnja, pažnja, poštovani građani ostanite kod kuće i sledite preporuke. Nije gotovo"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija