• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2020

17:15

(VIDEO) MUP poziva volontere da se pridruže i pomogn starijima

Društvo

(VIDEO) MUP poziva volontere da se pridruže i pomogn starijima

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije pozvali su danas sve zainteresovane da im se, kao volonteri, pridruže u pružanju pomoći starijim sugrađanima od 65 godina i drugim rizičnim grupama stanovništva

MUP podseća da je Vlada Srbije već uspostavila nacionalnu platformu za prijavu volontera putem internet adrese www.budivolonter.gov.rs ili besplatnim pozivom kontakt centra COVID-19 na broj 19819 u periodu od 8 do 22 časa.

Takođe, podseća da je uspostavljen i jedinstveni kontakt centar za pomoć starim licima na broju 19920.

Svi stariji sugrađani se mogu na ovaj broj obratiti za pomoć po pitanju namirnica, lekova i drugih potrepština i stupiti u kontakt sa gradskim i opštinskim kol centrima, u kojima su angažovani volonteri.


Pozivanje kontakt centra 19920 je besplatno za korisnike svih mreža, bilo da se radi o fiksnim ili mobilnim telefonima.

Možete se prijaviti OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija