• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2020

18:44

LJUDI, OVO NIJE POČETAK KRAJA, OVO JE TEK KRAJ POČETKA! Doktor Nestorović otkrio da li Srbiju čeka ITALIJANSKI SCENARIO!

Društvo

LJUDI, OVO NIJE POČETAK KRAJA, OVO JE TEK KRAJ POČETKA! Doktor Nestorović otkrio da li Srbiju čeka ITALIJANSKI SCENARIO!

Podeli vest

Doktori Branimir Nestorović gostovao je u Nacionalnom dnevniku i komentarisao situaciju u Srbiji u borbi protiv koronavirusa

- Napravljen je strahovit napor, a neki ljudi se ponašaju kao da se ništa ne događa. Epidemija je u prolazu u Evropi, ali to ne znači da treba da se opuštamo. Ovo nije početak kraja, ovo je tek kraj početka. Dajte da izdržimo i da se ponašamo kako treba - rekao je doktor Nestorović.

On je uporedio situaciju u Srbiji sa situacijom u Italiji.

- Mi sigurno nećemo doživeti scenario Italije jer mi u jednom danu epidemije uvek imamo deset puta manji broj i preminulih i zaraženih. Naši najstariji stanovnici nisu ugrozili zdravstveni sistem i svoje zdravlje. Problem su mlađi. Takođe, ono što je opasno, svi na respiratorima su životno ugroženi, a smrtnost je od 30 do 50 odsto, tako da toga moramo da budemo svesni - naglasio je Nestorović.

 

U ITALIJI U POSLEDNJA 24 SATA PREMINULO 727 OSOBA OD KORONAVIRUSA! Umrlih manje nego juče, ALI PORASTAO BROJ ZARAŽENIH!

 

BONUS VIDEO: UČINITE SVE ŠTO JE DO VAS: Ovo su detaljne mere zaštite protiv koronavirusa

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dana

pre 4 godine

Bravo za prof. Nestorovica i ostale strucnjake iz Tima! Vracaju nam poverenje i pouzdanje i daju snagu da se izborimo sa posasti. Nije im lako, ali pleni njihova celicna snaga i pozitivna energija.

Dusan

pre 4 godine

Ми имамо десет пута мање преминулих и заражених од Италијана јер нас има десет пута мање.Дакле ,исто је као у Италији.

Pedja

pre 4 godine

Doktore,promenio si plocu,slao si nam zene u soping u Milano.Trebao si takav stav da zauzmes od samog pocetka epidemije ,kao doktor Kon.

Ismail

pre 4 godine

Čerčilove reči posle bitke kod El Alamejna u Egiptu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija